To je to što me zanima!

Bivši igrač Hajduka laktom u glavu nokautirao protivnika

Sudac nije vidio udarac pa je otišao pogledati snimku. Jedan pogled na VAR ekran bio je dovoljan da shvati kako je riječ o udarcu s laktom s kojim bi vrlo vjerojatno uspio pobijediti i nekog MMA borca
Vidi originalni članak

Upoznali smo ga u dresu Hajduka, navijači ga najviše pamte po pobjedničkom golu protiv Dinama, no vrhunac karijere Fran Tudor (27) dosegao je u Poljskoj gdje igra sjajno u Rakowu. Jako dobra forma napunila ga je i samopouzdanjem pa se javno nudio izborniku Zlatku Daliću, no ovaj put je u vrtlog poljske javnosti došao zbog trenutka ludila i nokauta na kojem bi mu pozavidjeli i MMA borci.

Njegov Rakow je remizirao kod Warte (1-1) u 12. kolu poljske Ekstraklase, a bivši igrač Hajduka isključen je u 30. minuti nakon što je protivnika udario laktom u glavu. Stoper Warte Milosz Szczepanski hrvao se na centru igrališta s Tudorom, držao ga je s obje ruke, što sudac nije sankcionirao. U jednom trenutku je Hrvat izgubio živce, udario suparnika u glavu i prizemljio ga na pod! Zaiskrilo je na terenu, suparnički igrači okružili su Tudora i krenuli tražiti neku svoju pravdu.

Video pogledajte OVDJE

Sudac nije vidio udarac pa je otišao pogledati snimku. Jedan pogled na VAR ekran bio je dovoljan da shvati kako je riječ o udarcu s laktom s kojim bi vrlo vjerojatno uspio pobijediti i nekog MMA borca. Nije mogao ništa drugo nego pokazati crveni hrvatskom nogometašu zbog trenutka ludila.

Tudor je u Rakow došao prije tri godine, a ove sezone je participirao u 16 utakmica uz gol i pet asistencija. Klub se nalazi na prvom mjestu s velikom prednošću od deset bodova ispred Legije. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ZombiGrill 28.01.2023.

    hebo vas mma borci

  • pile2244 28.01.2023.

    Purgerski gospodin

  • 28.01.2023.

    Asanoviceva skola

Komentiraj...
Vidi sve komentare