To je to što me zanima!

Bivši igrač Slavena pozitivan: Odgodili meč u rumunjskoj ligi

Ljuban Crepulja s Astrom se bori za Europu, a poremetio je planove vodeće momčadi rumunjskog prvenstva Universitaee iz Craiove o osvajanju naslova. Zdravlje je važnije od nogometa
Vidi originalni članak

Nekadašnji nogometaš Slaven Belupa, a danas vezni igrač rumunjskog prvoligaša Astre Giurgiu Ljuban Crepulja (26) bio je pozitivan na korona virus te je zbog toga odgođena utakmica rumunjskog prvenstva između njegovog kluba i vodeće Universutatee Craiove, koja je trebala biti odigrana u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Bruno i Marko Čovo, braća iz Slaven Belupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Universitatea se nalazi na prvom mjestu s 44 boda, a Astra je na trećoj poziciji sa 10 bodova manje. Do kraja prvenstva ostala su dva kola, a u borbi za naslov su Universitatea i aktualni prvak CFR Cluj, koje dijeli svega jedan bod.

Cluj u posljednje dvije utakmice gostuje i to dan za danom, prvo u petak, 31. srpnja, kod bukureštanskog FCSB-a, a u subotu, 1. kolovoza, kod Universitatee.

Zbog pozitivnih slučajeva u posljednja dva tjedna, u Rumunjskoj je već prije odgođeno nekoliko prvoligaških utakmica u skupini koja se bori za ostanak u elitnom razredu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.07.2020.

    Ovde utakmica odlozena a kad je Real M u pitanju ne mora ....

  • shajna 30.07.2020.

    Pišete samo nek se piše... 1. Astra se ne bori za Europu jer je kažnjena od strane saveza zbog financijskih problema i ne može u Europu 2. Cluj ne igra 2 utakmice u 2 dana. Zadnju protiv Craiove igra u ponedjeljak 3. 8. Tada je i zadnji dan prijave klubova UEFI za igranje u UEFA natjecanjima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare