To je to što me zanima!

Bivši igrači se vraćaju: Hajduk bi preuzeli Rapaić i Mornar?!

Ako je vjerovati ljudima blizu Hajdukovim veteranima, u triljskoj skupini dogovoreno je kako bi čelna mjesta bila povjerena Ivici Mornaru, Milanu Rapaiću i T. Martiću
Vidi originalni članak

Skupina bivših igrača Hajduka koji su igračku karijeru završili prije nekoliko godina sastala se prije nekoliko dana u Splitu, a navodno prije toga i na večeri u Trilju, gdje su dogovarali zajednički nastup prema svom nekadašnjem klubu. Navodno su namjeravali sastaviti kompletnu stručnu piramidu, kojom bi izašli pred splitskoga gradonačelnika Željka Keruma i Torcidu te od njih zatražili potporu za aktivno uključenje u rad kluba. 

Ako je vjerovati ljudima bliskim Hajdukovim veteranima, u “triljskoj skupini” dogovoreno je kako bi čelna mjesta bila povjerena Ivici Mornaru, Milanu Rapaiću i Tonćiju Martiću. Važno mjesto imali bi i Vlatko Đolonga, Boško Anić, Darko Miladin... Mjesta trenera bila su namijenjena Anti Miši i Stipi Andrijaševiću. Nakon što su Miše i Andrijašević preuzeli prvu momčad, veterani su svoj plan stavili “na led” do kraja ove sezone, kad će se opet sastati i obnoviti inicijativu. 

Informaciju o “triljskoj skupini” pokušali smo provjeriti kod navodnih sudionika sastanka, no naišli smo na zid šutnje. Jedino je bio spreman nešto reći  Ivica Mornar, koji je demantirao bilo kakav sastanak. 

- Ne postoji nikakav sastanak niti inicijativa. Jedina ‘triljska skupina’ kojoj pripadam je moja obitelj. Supruga, kći i ja skoknemo u Trilj na žabe. Dobro ste me podsjetili, nismo bili odavno, baš bismo i mogli otići uskoro - nasmijao se Mornar i usput zaželio puno uspjeha prijateljima i bivšim suigračima Miši i Andrijaševiću, koji su prije nekoliko dana preuzeli vođenje Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • hrabro srce_1 22.04.2011.

    ajmo više kupit dobrog trebnera (ne katalinića!!!!) i dovest vranješa (onom kaliniću je bio star), otjerat panja buljata i one koji ne igraju (veić i andrić). mišu odmah potjerat jer je to redikul bez autoritea. kog je on trenirao da bi trenirao hajduk!!!

  • ĐorđePatković 22.04.2011.

    jedino vas mladi čop može izvući

  • gradevinac20 22.04.2011.

    meni je rapaic ostao u sjecanju kao solidan igrac, nista posebno, ali covjek je imao neki svoj stil igre koji nije bio los.

Komentiraj...
Vidi sve komentare