To je to što me zanima!

Bivši izazivač za naslov koji je namučio Hrgu sad ide na Babića

Éric Molina uskočio je kao zamjena za Lucasa Brownea i bit će protivnik Alenu Babiću na priredbi 30. listopada u Londonu. Prije dvije godine nokautirao ga je Hrgović, a danas je 63. teškaš svijeta
Vidi originalni članak

Umjesto Lucasa Brownea (42), hrvatski boksač Alen Babić (30) u ringu londonske O2 Arene 30. listopada borit će se protiv 63. boksača na BoxRecovoj ljestvici teškaša, Meksikanca Érica Moline (39).

Molina se u prosincu 2019. u Diraji u Saudijskoj Arabiji borio protiv - Filipa Hrgovića (29). I izgubio nokautom u trećoj rundi nakon što je na početku meča zadao velike probleme Zagrepčaninu s nekoliko teških udaraca.

Hrgovićev nokaut Érica Moline možete pogledati OVDJE.

- "Savage" opet zove svoju vojsku. Lokacija je O2 Arena, protivnik Éric Molina. Savage se vraća kući, bol je na meniju tu večer i idemo je prigrliti. Ne želim normalnu borbu, želim bolnu. Molina, nadam se da si spreman jer će biti bolna večer. Sretna Noć vještica, Eriče - rekao je Alen.

Profesionalac je od 2007., a u 35 profesionalnih borbi ima 28 pobjeda i sedam poraza. U zadnjem nastupu u kolovozu pobijedio je meksičkog anonimca Alejandra de la Torru nokautom.

POGLEDAJTE VIDEO: Mavrović izazvao Babića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Teška kategorija gori, ima toliko eksplozivnih mečeva koje publika želi vidjeti. Planiram koristiti veličinu i iskustvo da stvorim prednost. Ovo je jako opasna borba za Babića - kazao je Molina koji nosi nadimak "Drummer Boy".

Najznačajniji trenutak njegove karijere svakako je bila borba za svjetski naslov kao izazivač Amerikancu Deontayu Wilderu u siječnju 2015. u Alabami. Izgubio je nokautom u devetoj rundi.

Babić i Molina bit će predborba na priredbi u kojoj će šlager večeri biti okršaj Dilliana Whytea i Otta Wallina u kojoj Britanac brani prijelazni teškaški poraz WBC-a.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • VOLBEAT 29.10.2021.

    Realno, Filip je nepropisnim udarcem nokautirao suparnika..

  • čvorko 19.10.2021.

    to je onaj što ga je Hrgović udarao po potiljku?

  • Realno1985 18.10.2021.

    Nisam baš siguran u pobjedu, koliko sam gledao Molinu zna boksati, a i iskustvo je na njegovoj strani. Babiću sretno, nadam se pobjedi ali neće bit lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare