To je to što me zanima!

Bivši izbornici: Ne daj se, Dario, nisi to ničim zaslužio

Trojica bivših izbornika, Barić, Jozić i Kranjčar, podržali su Šimića. Bilić morao bi naći snage i stati iza teških odluka kakva je otpisivanje igrača
Vidi originalni članak

Dario Šimić odličan je igrač i čovjek, uvijek na dispoziciji. Ne mogu se sjetiti jedne njegove loše utakmice za reprezentaciju, izjavio je Zlatko Kranjčar.
Kranjčar smatra da je Bilić sa Šimićem morao postupiti drugačije.
- Ima uspješnu karijeru, sada je i standardan u Monacu. To se trebalo drugačije riješiti, možda sa Slovenijom. Možda da se tamo onda oprosti jer ovo sigurno nije zaslužio - rekao je Cico i dodao:
- Stručni stožer mora već jednom odlučiti na koga računa i to objelodaniti. Ali ako su već počeli kvalifikacije, mislim da bi ih trebali i nastaviti, barem još utakmice protiv Ukrajine i Andore. On će puno toga usmjeriti.
Slično kao Zlatko Kranjčar razmišljaju i drugi bivši hrvatski izbornici, Otto Barić i Mirko Jozić.
- Otišao je iz velikog Milana u Monaco, koji je isto dobar krug, da bi igrao i zaslužio poziv u reprezentaciju. Trebao je više igrati, jer ako ne igra, ne mora ga se ni pozivati.
Objasnio je Barić i zašto je u njegovoj eri bio kapetan Boris Živković, a ne Dario Šimić.
- Živković je tada bio odličan, a na terenu mi uvijek treba netko tko može i podviknuti kada zatreba.
Mirko Jozić bio je umjereniji.
- Ne znam prave razloge zašto je bio na tribini. Ali znam da je odličan igrač i čovjek, pravi je profesionalac - kazao je Jozić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • noname7 13.09.2008.

    ma daj šimić je car,bar nije u nebesima ko pol ovih debila iz repke,ak niš bar mu treba neku oproštajnu tekmu napravit....

  • Hrc_dinamo 13.09.2008.

    Bilić ti si car, al trebo si postupit drugčije,kolko je taj čovjek napravio za našu repku...

  • Matija-1991 13.09.2008.

    Tvoje je vrijeme prošlo!!!!!!!!!!!!!!!!! A bivši izbornici samo žele smijeniti Bilića i sijesti na njegovo mjesto!!!!!!!!!!!!! Šimić aj ti polako u zasluženu mirovinu!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare