To je to što me zanima!

Bivši kapetan Hajduka: Kao da pljuneš prosjaka koji te moli za dvije kune. Livaji to nije trebalo

Ima toliko godina da mu ne treba to. Jedna zvijezda poput Livaje mora znati da je primjer mlađima, rekao je Hrvoje Vejić
Vidi originalni članak

Potez Marka Livaje nakon finala Kupa na Rujevici u kojem je uzeo megafon i s navijačima Hajduka zapjevao "Pi*ke šibenske, dobit ćete batine" komentirao je i bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić (45).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Penal za 2:0 završio je priču, Livaja je bio hladan kao led.  Uslijedila je erupcija slavlja, megafoni, pjesmice. Čemu? Ne kužim, ali dobro", napisao je Vejić u komentaru utakmice za Dalmatinski portal i dodao:

"Kome se rugamo? Šibeniku koji je ispao iz lige? To je kao da pljuneš prosjaka koji te moli za dvije kune. Ok, ne vole nas, pa šta? Mislim da je Hajduk puno veći od toga."

 

Pojasnio je stav u razgovoru za N1 i komentirao činjenicu da je pogrdnu pjesmu pjevao i mladi Luka Vušković (16).

- On jednostavno voli toliko klub i grad, malo ga je jednostavno sve to ponijelo... Ali mislim da ima toliko godina da mu ne treba to. Jedna zvijezda poput Livaje mora znati da je primjer mlađima. Ono što radi na terenu je primjer mladima, a ovo što je radio nakon utakmice baš i ne.

Osvrnuo se na drugi dio sezone pod Ivanom Lekom.

- Na početku je bilo lutanja, on je gurao taj neki svoj sustav, trebalo je malo vremena da sve to sjedne. Ali na vrijeme se konsolidirao, stabilizirao obranu, izvukao maksimum i sad Hajduk izgleda stvarno moćno. Sad imamo preduvjete da idemo dalje još bolje u novu sezonu, tu je i Europa i prvenstvo, sigurno da se veselimo idućoj sezoni - rekao je Vejić.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • 27.05.2023.

    TKO SERE, ako je Livaja bog baluna što su onda Mesi, Modrić, Ronaldo, Vinicius, Mbappe, Gvardiol, Kovačić i ostali ponajbolji svjetski nogometaši. Prestani biti toliko jadan i vrati se u stvarnost, a stvarnost kaže da je Livaja ispodprosječan igrač koji može egzistirati samo u ispodprosječnim klubovima poput Hajduka. Uostalom pokušao je igrati u pola europskih liga i nigdje nije uspjeo. I to je činjenica koju ne možeš negirati.

  • Jopazg 25.05.2023.

    Vidis da mu iz pogleda prsti inteligencija. Trebao bi mu netko kad dodje u Sibenik koju odgojnu zaljepit. Onda ce se pitat zasto nitko u Hrvatskoj izvan Splita ne voli agdug.

  • The River 25.05.2023.

    Pa vidi se da gospodin Livaja nema kucnog odgoja,škola ispod prosjeka jer je samo ganjao balun.Tu su vjerovatno i neki njegovi teški kompleksi koji se vuku kroz njegov život.Oženio je staru gospođu i po Frojdu ima nedostatak materine brige u životu i ljubavi te tako to nadoknađuje kroz 14 god stariju gospodu.Nema ni empatije a izgleda da bi pljunuo i prosjaka.Meni osobno je zao takvih ljudi,jadan je i treba ga žaliti.Tu kazna ne pomaže samo stručna pomoc

Komentiraj...
Vidi sve komentare