To je to što me zanima!

Bivši kapetan Hajduka završio karijeru: Odlučio sam da je kraj

Kako nam je sam otkrio, imao je ponude iz Slovenije i BiH, no čekao je neku izdašniju ponudu s Istoka. Ipak, nije ništa dogovorio, pa je pala i konačna odluka
Vidi originalni članak

Bivši kapetan Hajduka Goran Milović završio je karijeru četiri mjeseca prije 35. rođendana, nakon što mu je završetkom prošle sezone istekao ugovor s ljubljanskom Olimpijom.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Lokomotiva (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Kako nam je sam otkrio, imao je ponude iz Slovenije i BiH, no čekao je neku izdašniju ponudu s Istoka. Ipak, nije ništa dogovorio, pa je pala i konačna odluka.

POGLEDAJTE VIDEO: JAKIROVIĆ UOČI DERBIJA

- Kući sam, u Splitu, nakon osam godina. Uživam. Ni jedna me ponuda nije privukla dovoljno da odem i odlučio sam da je kraj. Imao sam i nekih problema s koljenom, trebao bih mirovati još neko vrijeme - kazao nam je i dodao:

VAŽNE INFORMACIJE Policija izdala upute za one koji će gledati derbi na Poljudu. Evo koje su splitske ulice zatvorene TRENER 'MODRIH' USUSRET DERBIJU Jakirović uoči Hajduka: Moramo zaustaviti Livaju, a Ademi je spreman i u fantastičnoj formi

- Planiram upisati trenersku školu, pa ćemo vidjeti.

Milović je za Hajduk odigrao 145 utakmica, od kojih 38 kao kapetan, a upisao je i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju pod izborničkom palicom Ante Čačića. Doduše, bila je prijateljska, protiv Rusije, ali se piše! 

Inače, Goran nije karijeru započeo na Poljudu, već u Splitu, preko kojega je došao u Hajduk, a potom ostvario milijunski transfer u Kinu. U Hrvatskoj je još igrao za Osijek, a nakon druge kineske epizode vratio se u Europu i nosio dresove belgijskog Oostendea, mađarskog Diosgyora i ljubljanske Olimpije, za koju je odigrao posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Lola Slavonska 01.10.2023.

    U hajduka sa njim 💪💪

  • medenii 30.09.2023.

    sutra clanak, nekadasnji lijevi bek hajdukovih pionira zavrsio karijeru u kadetima mosor zrnovnice

  • gliva 30.09.2023.

    ajmo bili , hrabro izgubiti. cijenjeni Livaja je reko da ce igrat dok ajduk nece biti prvi! ajmo bili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare