To je to što me zanima!

Bivši kapetan Rijeke posvetio gol Ojdaniću: Za tebe, legendo

Branič Kopera Toni Datković zabio je dva gola za svoj Koper u utakmici protiv svog bivšeg kluba Zavrča. Prvi gol bivši igrač Rijeke posvetio je tragično preminuloj legendi Torcide, Žanu Ojdaniću
Vidi originalni članak

Utakmicu 27. kola prve slovenske nogometne lige između Zavrča i Kopera obilježio je mladi hrvatski nogometaš Toni Datković (22). Branič Kopera zabio je dva gola svojoj bivšoj momčadi i tako pomogao Koperu da slavi 3-1.

Oba gola Datković je zabio na sličan način, glavom nakon prekida, a prvi gol posvetio je tragično preminuloj legendi Torcide Žanu Ojdaniću. Imitirao je Datković u slavlju Žanov lik koji se nalazi na brojnim muralima i transparentima, navijača s maramom, dugom kosom i sunčanim naočalima. Nakon utakmice Ojdaniću se 'naklonio' i objavom na Facebooku.

 

Toni Datković rođeni je Zagrepčanin, branič Kopera koji je nogometnu karijeru počeo graditi u NK Rijeci, u čijoj je mladoj momčadi bio i kapetan. No pravu priliku u prvom sastavu nije dočekao i otišao je na posudbu u Pomorac, a onda i prema slovenskim Zavrču, odnosno Koperu gdje igra od siječnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.04.2016.

    Ovom liku je huligan legenda...

  • Prstupak 05.04.2016.

    Potpuno nebitan igrač i samim time nebitna vijest. Lik očigledno pikira da zaigra u NK Kmečavci

  • 05.04.2016.

    lijepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare