To je to što me zanima!

Bivši Modrićev suigrač završio reprezentativnu karijeru s 29

Sanjao sam da budem poput naših heroja 1998. i doživio sam to 20 godina kasnije. Jedno od najboljih iskustava u životu koje me učinilo zaista ponosnim, napisao je Varane
Vidi originalni članak

Predstavljati našu zemlju deset godina bila je jedna od najvećih časti u mom životu. Svaki put kad sam nosio ovaj poseban plavi dres, osjećao sam neizmjeran ponos, ali i dužnost dati sve od sebe, igrati srcem i pobijediti svaki put kad izađemo na teren, započeo je tako oproštaj od francuske nogometne reprezentacije stoper Manchester Uniteda Raphael Varane (29).

Iako pred sobom ima još dosta kvalitetnih igračkih godina, odlučio je kako više neće nositi dres Francuske.

- Razmišljao sam o tome nekoliko mjeseci i odlučio da je pravo vrijeme za povlačenje iz međunarodnog nogometa. Sjećam se da sam kao dijete pratio Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. godine i igrače s kojima sam proživljavao neopisive emocije. Sanjao sam da budem poput naših heroja i doživio sam to 20 godina kasnije. Jedno od najboljih iskustava u životu koje me učinilo zaista ponosnim - prisjetio se Varane osvajanja Svjetskog prvenstva.

Zahvalio se izborniku, stručnom stožeru i navijačima, a sad će očito nastaviti graditi put u redovima Manchester Uniteda, a s našim Lukom Modrićem igrao je u dresu madridskog Reala. Za Francusku je odigrao je 93 utakmice i zabio pet golova, a osvojio je Svjetsko prvenstvo i Ligu nacija.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ajoj2 02.02.2023.

    pametno, zasto da igra za drzavu koja mu nije dom, uspio se prodati, nema vise nikakav razlog da igra dalje za francusku

  • NIKE 02.02.2023.

    2 finala SP-a od toga jedno osvojeno, 4 LP i 10 godina Madrida, taj se može apsolutno umiroviti. 

  • Mir&pravda 02.02.2023.

    To je tako kad u nacionalnoj reprezentaciji imaš igrače koji tu takorečeno nebi trebali biti, i zaboli ih pena i ne osjećaju toliku privrženost.. kod nas modric 37g,perisic 34 itd. i jedva čekaju svaku sljedeću tekmu reprezentacije i daju 300% .. Al dobro kod nas je malo drugačija situacija ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare