To je to što me zanima!

Bivši nogometaš Chelseaja stigao je na probu u Hajduk

Ahamed je visok 175 cm, desna noga mu je jača, a može igrati na krilu i u vezi. Tudor će u idućih par dana odlučiti hoće li bivši igrač Chelseaja ostati na Poljudu
Vidi originalni članak

Nikki Ahamed (22), bivši je igrač Chelseaja. Rodom je sa Šri Lanke, a ima i englesku putovnicu. Ahamed je u Split stigao danas, a dočekao ga je Tudorov pomoćnik Jurica Vučko. 

Trebao bi ostati na probi u Hajduku tjedan dana. Igoru Tudoru ga je navodno preporučio i Carlo Ancelotti, koji je Ahameda vodio u Chelseaju. 

Nikki je profesionalni ugovor s Chelseajem potpisao 2009. godine, baš je te sezone u klub došao Ancelotti. Talijan ga je stavio čak i na B listu igrača za Ligu prvaka. Većinu je utakmica igrao za drugu momčad "plavih".

U Chelsea je Ahamed došao s 10 godina, u klubu je bio sve do 2012. godine. Zadnju je sezonu igrao za CD Mafru iz Portugala.

Ahamed je visok 175 cm, desna noga mu je jača, a igra u vezi. Tudor će u idućih nekoliko dana odlučiti hoće li bivši igrač Chelseaja ostati na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Vrbazgb 10.06.2013.

    Od igrača za Chelsea, do treće lige i Hajduka sad, pa očito je, nije nikada ni bio igrač za Chelseai, ne pljujem po nikome, ali mislim da od njega ništa, samo napuhan naslov

  • trlababalan99 10.06.2013.

    Sigurno je bolji od onih smiješnih Australaca Luštice i onog drugog....

  • Robi_94 10.06.2013.

    Igrač Chelsea dok je bio u mlađim uzrastima , a kada je trebao prijeći u prvu momčad su ga škartirali... Nakon što je otišao iz Chelsea bio je bez kluba godinu dana.... http://www.transfermarkt.de/de/nikki-ahamed/transfers/spieler_128193.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare