To je to što me zanima!

Bivši pomoćnik Slavena Bilića s hrvatskom putovnicom postaje novi trener Borussije Dortmund!

Edin Terzić, bivši Bilićev pomoćnik dolazi na mjesto trenera Borussije Dortmunda nakon velikog poraza od Stuttgarta u Bundesligi. Švicarac Lucien Favre bio je trener Borussije dvije godine
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjeg velikog iznenađenja u Dortmundu i manje od 24 sata od velikog debakla, trener Borussije Lucien Favre (63) napušta klub, a na njegovo mjesto trebao bi doći bivši Bilićev pomoćnik Edin Terzić (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Terzić je rođen u Njemačkoj, majka mu je iz Osijeka, a otac iz BiH. Novi trener Borussije tako posjeduje dvojno državljanstvo - hrvatsko i njemačko.

Nakon igračke karijere tijekom koje je nastupao uglavnom za niželigaške klubove, 2010. godine počeo je raditi kao trener momčadi do 19 godina u Borussiji Dortmund.

Do odluke u vrhu Dortmunda došlo je nakon što je Stuttgart razbio Borussiju u gostima 5-1, a golove su zabijali Förster, Coulibaly, Gonzalez, Wamangituka, a za Dortmund je zabio Reyna. Kriza traje već neko vrijeme, a subotnji debakl samo je bila kap koja je prelila čašu.

Prema informacijama BILD-a, danas poslijepodne tijekom treninga bi se trebalo saznati više detalja, odnosno o smjeni trenera.

Nakon 11 odigranih kola, Stuttgart je sad šesti s dva boda zaostatka upravo za petoplasiranom Borussijom s 19 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BvBorussia 14.12.2020.

    Hvala Favre i sretno dalje u karijeri.

  • skenderbeu___dinamo 13.12.2020.

    Uz Nanea je mogao naučiti kako dobivati otkaze i gubiti utakmice

  • ivek1411 13.12.2020.

    Favre nije napravi bas nista...treba im cvrsta ruka..i znalac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare