To je to što me zanima!

Bivši reprezentativac napustio Bjelicu: Postao tek treća opcija

Antonijo Ježina (32) sporazumno je raskinuo ugovor s Osijekom 14 mjeseci nakon što je stigao u Gradski vrt. Skupio je samo dva nastupa i sreću će potražiti negdje drugdje
Vidi originalni članak

Ima jedan nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, branio je svega nekoliko minuta u nadoknadi i primio gol u pobjedi nad Južnom Korejom u prijateljskoj utakmici u Jeonjuu 2013. pod Igorom Štimcem (2-1).

S Dinamom je tri godine zaredom osvajao prvenstvo i branio 40 puta. Ali odabir Osijeka ipak je bio promašena priča.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Antonijo Ježina (32) došao je u Gradski vrt u kolovozu prošle godine kao pričuva Ivici Ivušiću, nastupio je svega dva puta za bijelo-plave (u Kupu), a oporavkom Marka Malenice postao je treća opcija na golu. Pa se sporazumno rastao s Nenadom Bjelicom.

Ježina je mnogim navijačima Dinama ostao u pamćenju jer je zaspao na let iz Zagreba za London uoči utakmice Arsenala i Dinama u Ligi prvaka 2015. Klub ga je na Otok poslao o vlastitom trošku.

Prije Osijeka Ježina je branio za Zadar, Studio Betinu, Istru 1961, Dinamo, belgijski Royal Antwerp i Slaven Belupo. Branio je za sve uzraste hrvatske reprezentacije, od U-18 do A vrste.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.10.2021.

    Jafan je ovaj Osijek,nema love,toliko se budali prosle godine,ocekivali raspad Dinama,sad kad su vidjeli,potegnuli rucnu i stopirqj sve!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare