To je to što me zanima!

Bivši šef Barcelone: Da je Real prvi, već bi proglasili prvaka...

To je zato što mi imamo dva boda više. Inače bi Primera već bila proglašena zaključenom, sezona gotovom, a Real Madrid prvakom, kaže bivši predsjednik Barcelone, Joan Gaspart
Vidi originalni članak

Joan Gaspart ima 75 godina. Čovjek koji je 2.5 godine bio predsjednik Barcelone (srpanj 2000. - veljača 2003.), oblačio se u konobara da dovede Ronalda na Camp Nou, a nadimak mu je Mr. Burns po liku uz Simpsona jer, kažu Španjolci, i sliči na njega i jednako je beskrupulozan.

POGLEDAJTE VIDEO: BARCA TRENING

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj Gaspart je za radijski program Tertulia del 10 del Barca u svom stilu glasno zakmečao na namjeru vodstva Primere da od 11. lipnja - 12. srpnja dovrši sezonu igrajući nogomet: svaki dan, 32 dana.

- To je zato što mi imamo dva boda više. Da je Real Madrid bio prvi kad je prvenstvo moralo biti prekinuto zbog pandemije korona virusa liga bi već bila proglašena zaključenom, sezona gotovom, a Real prvakom - rekao je Gaspart, a prenio As.

RAKITIĆ: 'Nadao sam se da će netko iz kluba reći da ostajem u Barci'

Nema veze što svi i u Barcinoj momčadi, od Messija preko Rakitića do najmlađeg, Ansua Fatija, jedva čekaju igrati nogomet i da Primera opet krene... Gaspart "zna bolje".

Za razliku od mnogih navijača, Gaspart bi i rado vratio Neymara iz Paris Saint-Germaina:

- Ne znam što sve sitnim slovima piše u njegovom ugovoru s PSG-om, ali ja bih mu oprostio što je otišao. Još on može puno dati za Barcelonu. Da sam predsjednik, vratio bih Neymara na Camp Nou - rekao je Joan Gaspart.

IMAT ĆEMO ŠTO GLEDATI Spektakularan plan za La Ligu: Bit će nogometa baš svaki dan!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 29.05.2020.

    Normalno, oduvijek se real gura,bilo u Primeri, bilo u Champions League.To se vidi i iz očiju neutralnog navijača, nisam fan ni jednog Španjolskog kluba.Da se real gura,to je istina i realnost.

  • 28.05.2020.

    Predsjednik la lige, predsjednik Španjolskog saveza, obojica navijači Reala. Proglasili bi prvaka prije nego Francuska, ali Betis ih zeznuo 😂

  • Crvic 28.05.2020.

    I onako će !

Komentiraj...
Vidi sve komentare