Obavijesti

Sport

Komentari 40

'Nadao sam se da će netko iz kluba reći da ostajem u Barci'

'Nadao sam se da će netko iz kluba reći da ostajem u Barci'
1

Ako Bartomeu ovo sluša, možda me i nazove. Ja sam čovjek s kojim se uvijek može lijepo razgovarati, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić uživo u eter radijske postaje Cope

VIDEO

'Vatreni' majstor Ivan Rakitić bez pardona je prozvao predsjednika Barcelone Josepa Bartomeua u programu uživo radijske postaje Cope i poručio mu da ga slobodno nazove oko novog ugovora.

Naravno da je, kad je Raketa u pitanju, već godinu dana vruća tema novi ugovor s Barcom. Sadašnji mu ističe u ljeto sljedeće godine, a Ivan je na Nou Campu već šest godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dok se Barca premišlja, glasine ga povezuju sa nizom drugih klubova iz Primere, Serie A i Premiershipa.

- Naravno da sam već naviknut na to da se moje ime svugdje pojavljuje i to nije ništa novo. Već je dvije-tri godine tako. Ali ja kad potpišem ugovor onda ga mislim odraditi do kraja. Ali želim i igrati! - pričao je Rakitić u eter radija Cope.

Barca je u kaosu: Rakitića opet sele... Razmjena s Juventusom
Barca je u kaosu: Rakitića opet sele... Razmjena s Juventusom

- Ni trener, ni predsjednik... Nitko nije razgovarao sa mnom. Nitko mi u klubu nije rekao 'Ivane, više nam ne trebaš'. Ja želim razmišljati samo o Barceloni, ali u ovim okolnostima ako se pojavi neka dobra ponuda onda ću biti prisiljen razmišljati i o tome.

Nakon šest godina i 16 trofeja s Barcelonom (među kojima i jedna Liga prvaka sa njegovim golom u finalu te četiri španjolska naslova i dvije titule svjetskog klupskog prvaka) sjajni je hrvatski veznjak očekivao malo više poštovanja.

Rakitić: Želim igrati i spreman sam preuzeti rizik, vrijeme je!
Rakitić: Želim igrati i spreman sam preuzeti rizik, vrijeme je!

- A da, nadao sam se da će se netko iz kluba ipak oglasiti, da će netko reći 'Rakitić? On ostaje u Barceloni'. Ali, predsjednik Bartomeu ne govori ništa. Ni meni, ni medijima. Pa... Ako ovo sluša, možda me i nazove. Ja sam čovjek s kojim se uvijek može lijepo razgovarati. Da, bilo bi lijepo da me predsjednik mog kluba nazove - rekao je Rakitić uživo u radijski program glasovite španjolske postaje.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...