To je to što me zanima!

Bivši srpski izbornik preuzeo Sunderland: Ovo sam čekao...

Uvijek sam htio raditi u Engleskoj. To je fenomenalna liga, rekao je Nizozemac Dick Advocaat, novi trener Sunderlanda, koji će debitirati u subotu u Premiershipu
Vidi originalni članak

Dick Advocaat (67) potpisao je ugovor sa Sunderlandom do kraja sezone. Nizozemac je četiri mjeseca bio izbornik Srbije, a po prvi put će voditi klub u Engleskoj. Advocaat je zamijenio Gusa Poyeta koji je u Sunderlandu dobio otkaz nakon domaćeg 4-0 poraza od Aston Ville. Debitirat će u subotu protiv West Hama u 30. kolu.

- Uvijek sam htio raditi u Premiershipu. To je fenomenalna liga. Čeka me West Ham u subotu. Nakon toga reprezentativna stanka pa derbi protiv Newcastlea. Stvarno se veselim. jedva čekam početi raditi. Ovo je veliki klub - rekao je Advocaat.

Sunderland je nakon 29 odigranih utakmica u Premiershipu na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u ligi. No Burnley koji je mjesto ispod ima tek bod manje. Tu je i QPR s tri boda manje od Sunderlanda. Leicester našeg Andreja Kramarića prikovan je za dno s 19 bodova...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Istra mati moja 17.03.2015.

    Nikad mi nije jasno kako Srbija s toliko dobrih igrača ima tako slabe rezultate reprezentacije. Da li je do slabih izbornika, ili do narušenih međuljudskih odnosa..

  • felipe 17.03.2015.

    Dick...kao dikobraz! :)

  • tomicalomica 17.03.2015.

    Srpski selektor ? Ja mislio Jovo , Milutin ... Kad tamo Dick :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare