To je to što me zanima!

Bivši trener Zagreba: "Ma, ovo više nema smisla..."

Zagreb je u novo prvenstvo krenuo bondovski - 0 pobjeda, 0 remija i 7 poraza. Zagrebašima ne može pomoći ni iskusni igrač kao Davor Vugrinec
Vidi originalni članak

Imamo odličnu momčad. Nismo ništa slabiji od Dinama i Hajduka, prije otprilike mjesec i pol pun optimizma bio je sada već bivši trener Zagreba Luka Pavlović.
- Nema više smisla, odlazim! Već odavno ne mogu objasniti što nam se događa - govorio je preksinoć nakon samo još jednog u nizu bolnih šamara.
Cibalia je posljednja momčad koja ih je pobijedila (0-1), Zagreb je na dnu dna, gore jednostavno ne može. U sedam odigranih utakmica imaju “bondovski” učinak 0-0-7. Šampionske ambicije uoči početka prvenstva pretvorile su se u bornu za prvoligaški život, a kako sad stvari stoje, i za to će imati puno problema.
- Ova momčad ima potencijal i kvalitetu što se vidjelo i prošle sezone. Vjerujem da su to dobri i karakterni momci i pravi sportaši, koji će s novim čovjekom na klupi znati se izvući iz ove teške situacije - rekao je Luka Pavlović i nakon tih riječi zauvijek napustio Kranjčevićevu i brod koji tone.
A prema cinicima, za Zagreb slijede bolji dani s Pavlovioćem ili bez njega. Jer nemaju pobjede samo zato što nisu igrali s Hajdukom. Evo im napokon šanse iduće kolo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • simke1981 12.09.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=Sr8-xiHD_c8

  • zg27 12.09.2009.

    pa igrao je vugrinec na svjetskom u koreji i japanu

  • OdjebJeLansiran 12.09.2009.

    Vugrinec legenda! Bitno da Drpic moze sjedit na klupi repke - a kvalitetni igraci dozive starost, da niti jednom ne kroce u repku :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare