To je to što me zanima!

Bivšoj nadi Dinama pukli križni ligamenti! Prije četiri dana zabio je dva gola za novi klub

Bio jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, u Dinamu su od njega očekivali veliki napredak i milijune. U Maksimir su još u juniorskim danima za njega dobivali ozbiljne ponude
Vidi originalni članak

Antonio Marin (23) u ponedjeljak je na treningu ljubljanske Olimpije doživio tešku ozljedu koljena. Pregledi su ustanovili da su mu pukli prednji križni ligamenti u koljenu i pred njime je višemjesečni oporavak.

Marin je prošloga mjeseca bez odštete nakon 15 godina napustio Dinamo i stigao u Ljubljanu. Potpisao je do 2026. godine, a prije četiri dana zabio je dva gola Radomlju u pobjedu 3-1.

Bio jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, u Dinamu su od njega očekivali veliki napredak i milijune. U Maksimir su još u juniorskim danima za njega dobivali ozbiljne ponude, Zagrepčanima se tada javio i Chelsea, ali u Dinamu ga nisu htjeli prodati ispod 10 milijuna eura. 

NOVI ODLAZAK Nakon 15 godina velika nada Dinama besplatno je napustila klub: 'Od srca hvala na svemu'

- Drago mi je da je Antonio izabrao Olimpiju. Imao je dosta ponuda i to pokazuje o kakvom se igraču radi. Ne volim govoriti da će netko biti pojačanje, jer to uvijek treba dokazivati ​​na terenu, ali činjenica da smo dobili takvog igrača puno znači - govorio je trener Olimpije Zoran Zeljković.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Siniša Mm88 Martinec 21.02.2024.

    Steta...brz oporavak,Marine...👍

  • MODERN TALKING 21.02.2024.

    zasto bez odstete?

  • Brunci1984 21.02.2024.

    Nadi? Kakvoj nadi? Bivsoj rupetini dinama valjda su mislili

Komentiraj...
Vidi sve komentare