To je to što me zanima!

Bizarna oklada: Uložio suprugu na pobjedu Citya nad Unitedom

Navijač Manchester Cityja kladio se sa svojim prijateljem u suprugu. Rekao je kako će City osigurati naslov prvaka protiv Uniteda na Old Traffordu, ali okladu je izgubio nakon sjajnog preokreta Crvenih vragova
Vidi originalni članak

Navijač Manchester Cityja "izgubio" je svoju suprugu na jedan vikend zbog pobjede Manchester Uniteda u derbiju odigranom proteklog vikenda na Etihadu. Naime, dva prijatelja iz Tanzanije, Amani Stanley i Shilla Tony uložili su svoje supruge na pobjedu svog omiljenog kluba. 

Amani Stanley rekao je kako će City osigurati naslov prvaka protiv Uniteda, dok je njegov prijatelj Shilla Tony rekao kako će United slaviti. Zahvaljujući sjajnom preokretu Crvenih vragova, okladu je dobio Shilla.

Utakmica je započela savršeno za Stanleyja, navijača Cityja jer je njegov klub vodio 2-0 već nakon 30 minuta igre zahvaljujući golovima Kompanyja i Gündogana. City je imao potpuno kontrolu nad utakmicom u prvom dijelu, ali na veliku nesreću za Stanleyja United je senzacionalnim preokretom pobijedio 3-2.

Početkom drugog dijela Paul Pogba je zabio dva brza gola u razmaku od 90 sekundi čime je izjednačio rezultat, a onda je u 69. minuti stoper Uniteda Chris Smalling postavio konačnih 3-2.

Iako se danas možete okladiti na bilo što, ipak moramo priznati kako je ovo jedna od najbizarnijih oklada u posljednje vrijeme.

- Obećajem da ću dati moju suprugu svom prijatelju Tonyju Shilli ako Manchester City ne osvoji naslov prvaka u utakmici protiv Manchester Uniteda. Ovu okladu potpisujem čistog uma i nisam ničim prisiljen na ovo - stoji u dijelu okladu prema kojem se Amani Stanley obvezao na odricanje supruge na jedan vikend.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • It's kišing 11.04.2018.

    Sad ce mu ovaj raskasapit pičoku

  • Mamatijesestra 11.04.2018.

    Izbijanje bubreznog kamenca....

  • agency1 11.04.2018.

    Stari članak par godina...sramota..

Komentiraj...
Vidi sve komentare