To je to što me zanima!

Bizarna scena: Kapetan Kanade krvarenje zaustavio tamponom

Hutchinsona je početkom prvog poluvremena Kovačić pogodio loptom u nos, taman prije našeg kornera. Na brzinu je otrčao do kanadske klupe odakle je dobio instant rješenje. Cilj opravdava sredstvo
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaši su maestralnom izvedbom srušili hitronoge Kanađane 4-1 u utakmici drugog kola Svjetskog prvenstva u Kataru. Uz obilje akcije na terenu i van njega, uz nabrijane tenzije i izjave kanadskog izbornika Johna Herdmana uoči susreta, pa i cijele situacije s golmanom Kanade srpskih korijena Milanom Borjanom, jedan detalj istaknuo se u gomili događaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A to je da je kapetan Kanađana Atiba Hutchinson jedan dio utakmice igrao s tamponom u nosu. Provjerena stvarčica, rekli bi kanadski liječnici koji su, ustvari, i "pokrpali" veznjaka gurnuvši mu tampon u nos.

Hutchinsona je početkom prvog poluvremena Mateo Kovačić pogodio loptom u nos, taman prije našeg kornera. Na brzinu je otrčao do kanadske klupe odakle je dobio instant rješenje.

Kanada je brzo imala korner s druge strane i kada su ga izveli već je bio natrag. Dakle, liječnička služba Kanađana brzo je i efikasno pokrpala svojeg 39-godišnjeg kapetana, koji je ubrzo tampon izvadio.

Cilj opravdava sredstvo, reklo bi se. Krvarenje je stalo, no upravo je Hutchinsonu lopta prošla kroz noge kod drugog gola Andreja Kramarića pa i neće po najboljem pamtiti stoti nastup u dresu kanadske reprezentacije.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jolez 28.11.2022.

    ma nije problem tampon nego končić..mogli su končić odrezati i nitko ne bi ni skužio da se radi o tamponu

  • NenadZG 28.11.2022.

    Snašel se.

  • MajorTom 28.11.2022.

    pa to stalno rade, ko da je to nešto novo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare