To je to što me zanima!

Bizarna scena: Real ga po golu plaća 16 milijuna eura, a protiv Barcelone se nije ni zagrijavao

Najplaćeniji igrač u svlačionici Reala daleko je od forme zbog koje su Chelseaju platili 115 milijuna eura odštete. Eden Hazard vratio se nakon ozljede, ali Ancelotti ne računa na njega
Vidi originalni članak

Još u ljeto 2019. vrijedio je 150 milijuna eura, za njega su se otimali brojni europski klubovi, a kad ga je Real Madrid doveo za 115 milijuna, neki su to vidjeli i kao dobru cijenu. Gotovo četiri godine poslije njegov je transfer postao jedan od najvećih promašaja u povijesti nogometa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eden Hazard (32) ipak nije odolio prilici da se s momčadi fotografira nakon pobjede nad Barcelonom u polufinalu Kupa kralja (4-0).

Protiv Valladolida je dobio 25 minuta u pobjedi 6-0 zaigravši prvi put nakon rujna, imao je i asistenciju, ali Carlo Ancelotti nije mu dao priliku u El Clasicu. Štoviše, madridska Marca izvijestila je da se Hazard nije ni zagrijavao za utakmicu!

Kad se njegova odšteta, bez plaće koja je najviša u Realu i iznosi 31,5 milijun eura godišnje, podijeli s brojem golova koje je zabio (sedam), ispada da ga po golu plaćaju 16,4 milijuna eura. Ili milijun i pol po utakmici! A odigrao ih je, zbog silnih ozljeda od odlaska u Madrid, svega 74. Danas vrijedi pet milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2024.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Palmanova 06.04.2023.

    najveca prevara od igraca

  • NIKE 06.04.2023.

    Njega najmanje boli k* i treba izmusti klub na najjače. Također ako se odluči Arabiju i slč. lige uhvati će novaca da ne zna za sebe.

  • komentator Luka10 06.04.2023.

    najveći promašaj reala definitivno, platili ga 115 milijuna i još na plače u 5 godina mu budu isplatili skoro 160 milijuna a ništ ne igra, ima najveću plaču, ali to se odredilo još prije potpisa, i ko bi mislio da će biti tako loš, trebao je biti jedan od najvažnijih...........slično i bale a on je bar kad je igrao donio titule

Komentiraj...
Vidi sve komentare