To je to što me zanima!

Bjelica: Ademi se vraća, idemo u Osijek srušiti im tradiciju

Ivanušec, Marin i Gavranović nisu na raspolaganju. Ostali su tu i svi su spremni. Ademi se vraća u kadar, Kulenović još prošli tjedan... Tako da idemo u Osijek s 20 igrača, rekao je Bjelica uoči derbija kola s Osijekom
Vidi originalni članak

Ususret derbiju 22. kola između Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu, trener 'modrih' Nenad Bjelica najavio je povratak kapetana Arijana Ademija. Dinamo čeka teško gostovanje u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Leovac nam je bolestan, ima temperaturu zadnja tri-četiri dana, napravili smo neke pretrage i nije ništa ozbiljno. Vjerujemo da će od utorka biti u treningu. Ivanušec, Marin i Gavranović nisu na raspolaganju. Ostali su tu i svi su spremni. Ademi se vraća u kadar, Kulenović još prošli tjedan... Tako da idemo u Osijek s 20 igrača - rekao je Bjelica uoči odlaska u Baranju.

Osijek je u sjajnoj formi kod kuće, godinu dana ne zna za poraz na svojem terenu.

- Pokušat ćemo srušiti tu tradiciju. Treba im čestitati na tome, lijep je to doseg ne izgubiti kod kuće dugo, nije to baš svatko ostvario u ovih godinu dana, to još više govori o kvaliteti Osijeka, pogotovo na svojem terenu. Mi ćemo pokušati biti bolji od njih i pobijediti.

Dinamo bi pobjedom dodatno pobjegao prvom pratitelju Hajduku dok bi Osijek barem na koji sat preskočio Rijeku i probio se na treću poziciju.

Derbi kola na rasporedu je u nedjelju od 15 sati dok od 17.30 Rijeka gostuje kod Gorice.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 15.02.2020.

    Lijepo je biti Dinamovac ali i teško. Nema tu nikakvog adrenalina. Sutra revijalna utakmica. Dobili izgubili isti đavo

  • LUBART 15.02.2020.

    Dragi Nenade, ja ti želim, a posebno Dinamu, svu sreću i veselje, te naravno da osvojimo 1.mjesto! Ali, bojim se, a to je tvoja briga, da ti polako rušiš sam sebe....!! Dinamo, sad već 2-3 utakmice izgleda loše, igra je loša i ne prepoznatljiva... ova zadnja protiv Gorice, da ne kažem da je na silu pobjeda bila... ne kažem da je Gorica slaba idt., Gorica je dobra, ali Dinamo je u pitanju... Pa da je i izgubio sa dobrom igrom, nebi izgledalo kao što je na stenjanje pobjeda izvučena, doslovice izvučena... Osijek je dobra ekipa, i nabrijani su jer im dolazi Dinamo, e baš me jako zanima kako će završiti... Naravno, navijam za Dinamo, ma da me Slavonija othranila, ali volim i Osijek.

  • 15.02.2020.

    Ajmo Osječe buši prćiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare