Obavijesti

Sport

Komentari 22

Bjelica: Ademi se vraća, idemo u Osijek srušiti im tradiciju

Bjelica: Ademi se vraća, idemo u Osijek srušiti im tradiciju
1

Ivanušec, Marin i Gavranović nisu na raspolaganju. Ostali su tu i svi su spremni. Ademi se vraća u kadar, Kulenović još prošli tjedan... Tako da idemo u Osijek s 20 igrača, rekao je Bjelica uoči derbija kola s Osijekom

VIDEO

Ususret derbiju 22. kola između Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu, trener 'modrih' Nenad Bjelica najavio je povratak kapetana Arijana Ademija. Dinamo čeka teško gostovanje u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:04

- Leovac nam je bolestan, ima temperaturu zadnja tri-četiri dana, napravili smo neke pretrage i nije ništa ozbiljno. Vjerujemo da će od utorka biti u treningu. Ivanušec, Marin i Gavranović nisu na raspolaganju. Ostali su tu i svi su spremni. Ademi se vraća u kadar, Kulenović još prošli tjedan... Tako da idemo u Osijek s 20 igrača - rekao je Bjelica uoči odlaska u Baranju.

Osijek je u sjajnoj formi kod kuće, godinu dana ne zna za poraz na svojem terenu.

- Pokušat ćemo srušiti tu tradiciju. Treba im čestitati na tome, lijep je to doseg ne izgubiti kod kuće dugo, nije to baš svatko ostvario u ovih godinu dana, to još više govori o kvaliteti Osijeka, pogotovo na svojem terenu. Mi ćemo pokušati biti bolji od njih i pobijediti.

Dinamo bi pobjedom dodatno pobjegao prvom pratitelju Hajduku dok bi Osijek barem na koji sat preskočio Rijeku i probio se na treću poziciju.

Derbi kola na rasporedu je u nedjelju od 15 sati dok od 17.30 Rijeka gostuje kod Gorice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju