To je to što me zanima!

Bjelica: Bit će zaista teško! Pa Marokanci igraju za cijelu Afriku

Lijepo je vratiti se s medaljom, lijepo je vratiti se s pobjedom. Mi se moramo zadovoljiti s ovom utješnom, ali vrlo važnom utakmicom, smatra bivši trener Dinama i Osijeka Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Ostalo je još manje od osam sati do velike utakmice između Hrvatske i Maroka za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru. Kladionice predviđaju pobjedu Vatrenih, kao i većina medija, dok je superračunalo izračunalo da će Maroko na koncu slaviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S dubokim poštovanjem, vjerujemo da su prva dva u pravu i da će Hrvatska na koncu osvojiti svoju drugu brončanu medalju u povijesti. S tim se donekle slaže i HRT-ov stručni komentator Nenad Bjelica, koji upozorava da susret s Marokom neće biti nimalo lagan jer Marokanci "igraju za cijeli afrički kontinent."

KRAMARIĆ:  'BIT ĆE TO BORBA ZA ŽIVOT'

- Lijepo je vratiti se s medaljom, lijepo je vratiti se s pobjedom. Obje momčadi su u istoj situaciji, izgubile su polufinale. Argentina i Francuska su zasluženo u finalu. Mi se moramo zadovoljiti s ovom utješnom, ali vrlo važnom utakmicom. Tko psihološki podigne momčad imat će šanse. Nitko nije očekivao da će tu biti Maroko, mi smo očekivali naše, iako je to isto veliki rezultat za nas. Istina da su dvije reprezentacije za koje se nije očekivalo da će biti među četiri najbolje, ali mislim da su obje reprezentacije to zaslužile - rekao je Bjelica u emisiji Qatara pa dodao:

POGLEDAJTE: JUTARNJE LUDILO U DOHI

- Marokanci igraju za cijeli afrički kontinent. Izuzetno borbena i agresivna ekipa, dobro organizirana defenzivno, dobrog napadača u nekim utakmicama. Interesantna i dobro balansirana ekipa. Uz psihološku i mentalnu snagu bit će ih teško pobijediti. Čini mi se da s ovim rezervnim stoperima nemaju tu kvalitetu.

Hrvatska će u promijenjenom sastavu istrčati na susret protiv Maroka, no još uvijek nije sasvim jasno niti sigurno tko će zaigrati. Jedino što se sa sigurnošću može reći je da će rošada biti.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • tgar 17.12.2022.

    Svaki portal ima svoje super računalo, na ovom mala prednost Maroku na drugom prednost naša,, kaj sve I ko sve ima privilegiju pisat svašta bez trunke savijesti

  • Dražen Jurković 17.12.2022.

    2:1 za Monaco.

  • bezobrvenajeziku 17.12.2022.

    Kod vas možeš komentirati samo ono što vama odgovara,ako vam ne paše vi to brišete...Aj kad se netko vrijeđa ali ovako brisati komentire,nemam riječi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare