To je to što me zanima!

Bjelica dobio novog pomoćnika u Berlinu. Nino Bule je potpisao

Hrvatski stručnjak dobio je starog pomoćnika u timu u Njemačkoj, Nino Bule bit će na klupi već u petak na gostovanju kod Mainza
Vidi originalni članak

Dugogodišnji suradnik Nenada Bjelice Nino Bule (47) pridružio mu se kao pomoćni trener u Union Berlinu, objavio je njemački klub u utorak, gotovo dva mjeseca nakon što je bivši trener Dinama, Osijeka i Trabzonspora počeo mandat u njemačkoj prijestolnici.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica u Union Berlinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svim tim prošlim klubovima Bule je bio dio Bjeličina tima, no u Unionu je za početak s njime stigao samo Danijel Jumić, bivši voditelj Osijekove nogometne škole. Bjelicu je na klupi dočekala i prva trenerica u Ligi prvaka, Marie-Louise Eta.

- Njemački klubovi imaju svoj sustav, svoje ljude, klub ima svog kondicijskog trenera i trenera golmana - rekao nam je Nenad Bjelica u velikom intervjuu početkom prosinca i komentirao pomoćnicu:

- To je u nogometu veliki raritet, takve stvari nisu još uobičajene. Moram priznati da je Marie-Louisa dobra trenerica, ima veliko znanje o nogometu, bivša je nogometašica, čak i osvajačica Lige prvakinja. Zbog ozljeda je morala završiti karijeru, pa je prionula trenerskom poslu. Dobro funkcioniramo, pomaže mi u radu, daje dobre informacije o pojedincima, ali i cijeloj momčadi.

Bule će bundesligaški debi kao pomoćnik Bjelice imati u petak, kad Union gostuje kod Mainza u važnoj utakmici u borbi za ostanak. Još je Berlin u potrazi za prvom gostujućom pobjedom od preuzimanja hrvatskog stručnjaka, a na ljestvici drži 15. mjesto, tri boda upravo iznad Mainza. Seriju od tri gostovanja zaključit će 24. siječnja utakmicom kod Bayerna koja je prvotno odgođena zbog velikog snijega u Münchenu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare