To je to što me zanima!

Bjelica: Gustafsson se ne zna ponašati kako dolikuje treneru Hajduka! Zato nisam dao ruku

Svima na klupi sam dao ruku osim njemu jer nije kulturan i ne zna se ponašati kako dolikuje treneru koji sjedi na Hajdukovoj klupi. A prije utakmice pružio sam mu ruku - rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Derbi 11. kola Prve HNL između Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu završio je remijem (1-1), a nakon posljednjeg Pajačeva zvižduka Nenad Bjelica odbio je pružiti ruku Jensu Gustafssonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svima na klupi sam dao ruku osim njemu jer nije kulturan i ne zna se ponašati kako dolikuje treneru koji sjedi na Hajdukovoj klupi. A prije utakmice pružio sam mu ruku bez obzira što on u Splitu prema meni nije učinio isto - rekao je Bjelica za Slobodnu Dalmaciju nakon utakmice.


KOMENTAR Kleinheisler rastura, a mnogi su zaboravili tko ga je doveo...

Zasad nije poznato je li se nešto dogodilo tijekom utakmice između dvojice trenera ili u njihovom odnosu postoje repovi iz prošlosti.

Gustafsson je nakon utakmice bio zadovoljan remijem, dok je Bjelica žalio za pobjedom, a i onom propuštenom prilikom Miereza iz 90. minute. Podsjetimo, Torcida je nakon utakmice vrijeđala trenera Osječana.

KOMENTAR Gustafsson je možda i došao po tri boda, no na koncu mora biti zadovoljan i ovim jednim...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 04.10.2021.

    Istina,nije ni bjelica kulturan,ali gustav je katastrofa

  • 04.10.2021.

    Netko maloprije napisa da je Bjelica vrhunski strucnjak. Ne, nije. To je pokazao jucer. Umjesto da dotuce hajduka koji je slabija ekipa, on igra ziheraski na bod. Bas onako kukavicki.

  • D.Vader_43 04.10.2021.

    nemojmo dozvoliti da nas posvađaju korporacija koja ima 2 utakmice godišnje i sve ostalo prijateljske, nije ga trebalo vrijeđat a ni on nije trebao Jensu ruku ne pružit, dokle korporacija 8 golova utrpava a hajduk u nadoknadi pobijeđuje taj Dragovoljac, borbu treba okrenut protiv HNS-a i korporacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare