To je to što me zanima!

Bjelica: Hiroš? Ma nagledao sam se takvih njegovih golova

Moramo se još popraviti da bismo došli na razinu onih koji su s nama u vrhu i koje su možda malo više pokazale nego mi, trebamo biti čvrsto na zemlji i nakon ove suverene pobjede, rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Golovima Amera Hiroša i Darka Nejašmića Osijek je osvojio Podravinu. Osječani su slavili 2-0 protiv Slaven Belupa i nastavili uzlaznom putanjom forme nakon slabijeg rezultatskog perioda.

- Bilo je slično kao u Šibeniku, tamo smo dali protivniku jednu šansu, a onda dobro kontrolirali utakmicu, nije bilo drugačije ni sada. Možemo biti zadovoljni s pobjedom, možemo biti zadovoljni s igrom, ali uvijek može bolje i težit ćemo tome, rekao je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica.

I on je bio oduševljen Hiroševim golom, makar...

-  Nagledao sam se ja njegovih golova takvih u BiH ligi, zato je i tu, jučer je bio odličan i šlag na tortu je taj gol koji je bio stvarno lijep, nadam se da će ih biti još puno.

VIDEO Pogledajte bombetinu Hiroša o kojoj svi pričaju: Golčina u rašlje 'BIJELO-PLAVI' DIJELE VRH Majstorija Hiroša, Osijek srušio Slaven i izjednačio se s Rijekom!

Iduće kolo Osijeku nosi utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca, no Bjelica je nešto htio naglasiti.

- Moramo se još popraviti da bismo došli na razinu onih koji su s nama u vrhu i koje su možda malo više pokazale nego mi, trebamo biti čvrsto na zemlji i nakon ove suverene pobjede. Moramo se poboljšati i prema naprijed i prema nazad.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • JA SAM TAJ 18.10.2021.

    Evo novoga kojeg Bjelica ne da ispod 10mil.eura.Koliko je sad Mierez ?

  • 18.10.2021.

    Igra Osijeka za povracanje!Neka Hvala Bogu pa su ispred Hajduka!

  • DenisKešić 18.10.2021.

    Bravo 💪💪💪🤍💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare