Obavijesti

Sport

Komentari 67

Majstorija Hiroša, Osijek srušio Slaven i izjednačio se s Rijekom!

Majstorija Hiroša, Osijek srušio Slaven i izjednačio se s Rijekom!

Osječani su odigrali koliko je trebalo. Riješili su stvar u prvom dijelu pa kontrolirano, 'talijanski' odigrali drugo poluvrijeme. Momčad Nenada Bjelice bodovno se izjednačila s vodećom Rijekom

U susretu 12. kola Prve HNL Osijek je u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo 2-0 dostigavši na vrhu ljestvice Rijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dino Mataković napisao himnu Osijeka VIDEO

Prvu veliku priliku na utakmici vidjeli smo već u petoj minuti, no okvir gola je spasio goste. S desnog krila je ubacio Alen Grgić, a Ivan Krstanović pucao glavom sa šest, sedam metara pogodivši stativu. Prvu priliku gosti su imali u 12. minuti, no Ivan Čović je zaustavio udarac Laszla Kleinheislera s 14 metara.

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 12. kolu HT Prve lige

Osam minuta kasnije Osijek je poveo fantastičnim golom Amera Hiroša koji je s udaljenosti od 15 metara s lijeve strane kaznenog prostora pogodio suprotne rašlje za svoj prvi gol u dresu osječke momčadi. U posljednjim trenucima prvog dijela Bočkaj je ubacio iz kornera, a Nejašmić neobranjivo glavom pogodio za 2-0.

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 12. kolu HT Prve lige

U nastavku susreta obje su ekipe imale nekoliko prilika, no rezultat se više nije mijenjao. Bjelica je izjednačio snage na travnjaku tako što se Osijek povukao i prepustio igru Slavenu. Koprivničani su, iako s više posjeda u drugom dijelu, ostali bez gola u mreži. Nisu mogli probiti osječki blok pa je Osijek, onako 'talijanski' odigrao drugih 45 minuta i sigurno priveo susret kraju.

Na ljestvici vodi Rijeka s 24 boda, koliko ima i Osijek, no Rijeka ima i susret manje. Treći je Dinamo s 23 boda i dvije utakmice manje.

Slaven Belupo je ostao na devetom mjestu sa šest bodova koliko ima i "fenjeraš" Hrvatski dragovoljac i tek jednom pobjedom ove sezone - u prvom kolu protiv Dinama na Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
12. kolo Prve HNL 15 sati , Gradski stadion Koprivnica
Slaven Belupo
0 : 2
Osijek
Hiroš 22', Nejašmić 45'
Sortiranje događaja

I KRAJ U KOPRIVNICI!

Momčad Nenada Bjelice stigla je do nove, sedme pobjede ove sezone kojom se bodovno izjednačila na vrhu s vodećom Rijekom (24).

Susret je bio praktički riješen već u prvom poluvremenu kada je Osijek stigao do dva gola prednosti te ju sačuvao do kraja.

Valja istaknuti fantastičan gol Hiroša, koji je iskosa sjajno pogodio suprotne rašlje.

Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

88'

Promjena kod Osijeka. Igru je napustio Fiolić, a ušao je Gržan.

86'

Žuti karton za Škorića. Odluka Duje Strukana izazvala je veliko negodovanje osječke klupe koja smatra da je start nad Hadžićem bio čist, na loptu.

Slaven je dobio priliku iz slobodnjaka na kojih 18, 19 metara, ali lopta je završila u bloku.

84'

Pokušaj Pilja odlazi pored gola. Bila je to poluprilika za Osijek, koji posljednjih minuta ponovno nešto više ima loptu.

Komentari 67