To je to što me zanima!

Dinamo slomio Osijekov bunker i ponovno preuzeo vrh HNL-a!

Modri su lukavo i brzo ubacili loptu s lijeve strane, dok su Slavonci gledali Kadzior je već bio u 100%-noj šansi i zabio za 1-0. U zadnjoj minuti utakmice fenomenalni Livaković je skinuo Špoljarićev zicer s 2 metra
Vidi originalni članak

Igrala se zadnja minuta sudačke nadoknade i utakmice, Josip Špoljarić našao se u šansi... I to kakvoj šansi. na 2,5 metra od Dinamovog gola, ali Dominik Livaković fantastičnom je intervencijom spasio Dinamo koji minimalnom pobjedom opet zasjeda na vrh Prve HNL.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini gol na utakmici u kojoj je Dinamo promašio desetak zicera zabio je Damian Kadzior u 42. minuti. Nakon silnih propuštenih 100%-nih šansi (Petković, Olmo, Oršić...) prvacima je pobjedu donijelo - lukavo ubacivanje lopte rukom.

Modri su brzo izveli jedan aut s lijeve strane, dok su Slavonci gledali Petković je loptu produžio do Kadziora koji je već bio u 100%-noj šansi i zabio za tih 1-0 koji su visili u zraku od prve minute!

Dinamo je imao preko 80% posjeda u prvom dijelu (!), a Bjelica je iznenadio postavljanjem Šituma na desnog bočnog (Stojanović na klupi). Osijek je od prve minute stao u krilo svom vrataru sa ultra-defenzivnih 5-4-1.

Ivica Kulešević je dosta logično procijenio kako mu je jedina šansa da uzme barem bod ili se izvuče sa minimalnim porazom - teška defenziva, klasični bunker.

I silni promašeni ziceri Zagrepčana mogli su mu donijeti taj jedan bod da je Špoljarić iskoristio '101%-nu' šansu koja se Slavoncima ukazala u zadnjim sekundama utakmice.

Evo i tablice nakon 13. odigranog kola:

No kad se podvuče crte na svih 95 minuta: Dinamova je pobjeda apsolutno, totalno zaslužena. Prvaci su pokazali daleko, daleko više i da su imali barem jednog donekle raspoloženijeg strijelca Osijek bi iz Zagreba otišao teško poražen.

Ovako je sve ostalo na jednom za Dinamo tri boda vrijednom golu Poljaka Kadziora. A činjenica da je Dinamov junak na kraju ispao golman Livaković samo je dokaz predivnog apsurda kojeg obožavamo i zovemo - nogomet!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 137

  • ante216 27.10.2019.

    Dinamo je trebo dobit 5 0 dvaput prazan gol fulan i suci su navlacili za osijek

  • dmiota 27.10.2019.

    Neprepoznatljivo i neshvatljivo dali je ovo Dinamo nemogu vjerovat igra bez motiva bez volje svak za sebe sporo,sporo ma.kad.bi ovako igrali protiv Šahtara ajjjjooooooooj!!!!

  • 27.10.2019.

    Nadam se da su tovari nakupovali dovoljno jaja jucer

Komentiraj...
Vidi sve komentare