To je to što me zanima!

Bjelica: Imao sam grč u želucu kako smo igrali! Bit će sankcija

Neki će jednostavno igrati manje. Ja nemam problem s tim, mogu mi reći da im se danas ne da igrati, da ne mogu i razumjet ću ih, rekao je trener Dinama nakon minimalne pobjede nad Interom 1-0
Vidi originalni članak

Samo tri boda i navijanje naših navijača će se pamtiti. Kad u poluvremenu možete zamijeniti šest, sedam igrača, onda znate kako smo igrali, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica, koji je bio jako ljutit partijom svojih igrača protiv Intera (pobjeda 1-0).

DINAMO - INTER 1-0 Dinamo se pošteno namučio! Livaković je spašavao 'modre'

Pitali smo ga hoće li biti sankcija za neke pojedince.

- Bit će sankcija. Neki će jednostavno igrati manje. Ja nemam problem s tim, mogu mi reći da im se danas ne da igrati, da ne mogu i razumjet ću ih. To sam im rekao i na poluvremenu u svlačionici. Ali kod mene ovakvo igranje pojedinih igrača sigurno neće proći - rekao je Bjelica i dodao:

- Zamislite kad sam ja, kao trener Dinama, jedva čekao da utakmica završi. Ne zbog straha od rezultata, nego zbog toga što to više nisam mogao gledati. Pa imao sam grč u želucu zbog toga kako smo izgledali.

"Modri" su pobjedom, za koju je zaslužan gol Nikole More, vratili 17 bodova prednosti pred Rijekom, ali sasvim sigurno neće biti mira u svlačonici uoči derbija protiv Hajduka u srijedu na Poljudu (19 sati).

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Trošislav 31.03.2019.

    Prolaznu ocjenu za jučerašnju tekmu mogu dobiti samo Livaković i Moharami,a ove ostale kazni.

  • fulex1 31.03.2019.

    najgore je kad ti neki igraci odigraju jednu ili dvije utakmice jako dobro(u ovom slucaju petkovic) i vicu da moraju biti pozvani u repku,te sad misle da su postali bogovi koji su izmislili nogomet.na zalost to je zato da se ti igraci mogu prodati sto prije jer curi vrime a u biti nemaju pojma o nogometu HVALA - MOLIM!!!!

  • butko00 30.03.2019.

    Livakovic iz utakmice u utakmicu izrasta u golmana top klase, ako je Kale otisao za 7mil koliko ce liva vrijedi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare