To je to što me zanima!

Bjelica: Istra nije uvijek jalova i slaba, a i nemaju što izgubiti...

Dinamo u subotu gostuje kod Istre, a ako im se poklopi rezultat Rijeke, koja ne smije pobijediti Inter, mogli bi već u Puli proslaviti naslov prvaka. Bjelica na raspolaganju ima sve igrače osim Hajrovića i Leovca
Vidi originalni članak

U zadnje dvije utakmice oni su pokazali dva lica. Protiv Rudeša jalovo i slabo, ali u Koprivnici su odigrali ozbiljnu utakmicu, imali novu energiju, unijeli nekoliko novih igrača i u potpunosti drugačije izgledali, rekao je Nenad Bjelica u najavi utakmice s Istrom.

Dinamo gostuje u Puli od 16:30, a Igor Cvitanović je u prošlom kolu uzeo svoj prvi bod kod Slaven Belupa i to nakon što je Istra gubila 3-1 do 90. minute.

- Zasluženo su uzeli bod i pokazali veliki karakter jer su gubili 3-1 pa su se vratili. Treba im na tome čestitati. Već smo imali teške utakmice protiv njih ove sezone, tako da očekujemo da će i ova biti tvrda. Protivnik igra bez opterećenja, mogu samo dobiti u ovoj utakmici. Ali Dinamo uvijek ide na tri boda. Želimo se približiti naslovu prvaka - poručio je trener Dinama.

Bjelica još uvijek ne može računati na ozlijeđene Izeta Hajrovića i Marina Leovca, ali Izet će se vratiti u idućem kolu protiv Belupa.

- Njih dvojica nisu na raspolaganju, ali Hajrović će vjerojatno biti u sastavu u sljedećoj utakmici. To je privilegirana situacija u kojoj 23 igrača konkuriraju za 18 mjesta. Slatke brige za mene kao trenera i nadam se da ću odabrati najbolje - rekao je.

Dinamo već u Puli može osigurati naslov prvaka, a uz pobjedu protiv Istre potreban im je i remi ili poraz Rijeke koja igra s Interom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dex28 12.04.2019.

    Nemas brige bjelko tata je rijesi sve opet ce bit proslava naslova pred 10 gledatelja i 15 zastitara😂😂😂😂

  • 12.04.2019.

    Da sam Bjelica, rekao bi da je sve ispod 4:0 debakl i da ce biti kazni

  • trpaj_sirotinju 12.04.2019.

    kako mi ide na živce,likovi glume neki oprez a 560 bodova su ispred pratnje svake sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare