To je to što me zanima!

Bjelica izbacio Petkovića iz momčadi: Nije imao energiju

Reprezentativni je napadač u petak kasnio na zajedničko fotografiranje, a to mu nije prvi takav prekršaj, pa će dobiti i 'po džepu'. Bjelica, pak, tvrdi kako je samo riječ o nedovoljno
Vidi originalni članak

Bruno Petković nije se našao na popisu kandidata za veliki derbi s Hajdukom. Brojne je navijače iznenadio ovaj potez Nenada Bjelice, nikome nije bilo jasno zašto hrvatskog reprezentativca nema niti na klupi.

Trener Dinama "naljutio" se na svog napadača još u petak kada je Petković i izbačen s treninga. No, o čemu se tu zapravio radi?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je u petak organizirao zajedničko slikanje u kojem su sudjelovali kadetska, juniorska i seniorska, a na to je slikanje zakasnio samo - Bruno Petković. Kako doznajemo, napadaču Dinama ovo nije bilo prvo kašnjenje (na ručak ili kakav sastanak) tijekom sezone, a Bjelica ne oprašta - dvaput.

Trener Dinama nakon derbija protiv Hajduka (3-1) ponudio je nešto drugačiju verziju priče.

- Petković nije suspendiran, nego ga nisam vidio s dovoljnom energijom za ovu utakmicu i zato nije bio u kadru - rekao je.

U Maksimiru nema drame, Petković će i dalje biti član prve momčadi, samo je ovoga puta prekršio klupski pravilnik, pa je morao preskočiti veliki hrvatski derbi. Petković je utakmicu pratio iz lože.

Ova kazna neće dugo trajati, sezona je već gotova, a Petković će u novu sezonu ući s upozorenjem. Za njega kašnjenja više nema. Ali i nešto financijski lakši, Dinamov će napadač nešto ubaciti i u "kasicu-prasicu" koju u ime prve momčadi čuva Petar Stojanović.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nino58 27.05.2019.

    Tako se radi u svakom ozbiljnom klubu, bravo za trenera..a neki nisu u stanju pionire smiriti... 🙂

  • ZG U SRCU 27.05.2019.

    Nije Bruno los, samo su ga malo poroci zabrenzali. Prst gore za Bjelicu, jer reda mora biti.

  • Sokreguz 27.05.2019.

    E moj Bjelica mogao si ga forsirati pa izgubio i kup umjesto da igra uvijek Gavranovic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare