To je to što me zanima!

Bjelica je novo pojačanje Caje Laboral, stigao umjesto Baraća

Milko Bjelica novo je pojačanje Caje Laboral. Crnogorski košarkaš doveden je kao zamjena na mjesto hrvatskog centra Stanka Baraća koji je otišao u turski Efes
Vidi originalni članak

Crnogorski košarkaški reprezentativac Milko Bjelica (27) novi je igrač Caje Laboral. U redove baskijskog kluba dolazi iz Lietuvos Rytasa u kojem je proveo posljednje tri godine, a potpisao je dvogodišnju suradnju.

Bjelica može igrati na poziciji krilnog centra i centra, a prošle je sezone u 16 euroligaških utakmica ostvarivao prosjek od 12.3 koša, 4.7 skokova i 1.6 asistencija. Caja Laboral bit će mu četvrti razkličiti klub u karijeri nakon Kölna, Braunschweiga i Crvene zvezde.

U klubu iz Vitorije odlučili su se na njegovo dovođenje kao zamjenu za centra hrvatske reprezentacije Stanka Baraća koji će od sljedeće godine braniti boje Efes Pilsena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • shpulla 28.07.2011.

    hvala na ispravku ***admin***

  • SamoJed_1 27.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare