To je to što me zanima!

'Bjelica je pokazao da je trener s vizijom i ne boji se izazova'

Svi su odradili vrhunski, od golmana, preko bočnih igrača koji su stajali visoko i zabili prvi gol, do Oršića koji je u utakmici grupne faze Lige prvaka zabio hat trick, što je za svaki respekt, kaže Dalić
Vidi originalni članak

Način na koji je Dinamo razmontirao Atalantu zadivio je mnoge nogometne stručnjake, u prvi plan većina ističe sjajnu taktičku postavku Nenada Bjelice, koji je u potpunosti iznenadio kolegu Gian Piera Gasperinija. U svakom trenutku na Maksimiru se činilo kao da je modrih igrača više.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitke stožeru i igračima Dinama na sjajnom nastupu, razbili su Atalantu i ako ovako nastave, mogu i do druge pozicije te plasmana u daljnji krug natjecanja. Dinamo je pokazao dominaciju i kvalitetu, u svakom segmentu nogometne igre bili su puno bolji, i ova visoka pobjeda je potpuno zaslužena – kazao je izbornik reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, koji nije želio u prvi plan isticati pojedince.

- Bilo bi potpuno nezasluženo izdvajati bilo koga, bila je to fenomenalna postavka trenera koju su igrači proveli u djelo. Svi su odradili vrhunski, od golmana, preko bočnih igrača koji su stajali visoko i zabili prvi gol, do Oršića koji je u utakmici grupne faze Lige prvaka zabio hat trick, što je za svaki respekt. Ovo je bila pobjeda cijele momčadi a ne pojedinca.

Bjeličine taktičke zamisli bile su iznenađenje za sve, pa i za izbornika Dalića.

- Bjelica je svjesno ušao u rizik i rizik mu se isplatio. To pokazuje da je on pravi trener, trener sa širinom i vizijom, trener koji se ne boji izazova. Proučio je igru Atalante, složio je taktiku onako kako on misli da je najbolje, i pogodio. Nema druge nego mu čestitati – zaključio je Dalić.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Santana8 20.09.2019.

    Dva daleko najbolja nasa trenera.

  • marinahodak1@gmail.com 20.09.2019.

    Jako se veselim svakom uspjehu nasih ....ali sam istovremeno tuzna sto pripadam pod isti nazivnik..Hrvat...sa onima koji pljucaju po svemu....zao mi samo sto ce i Bjelica zavrsiti kao Dalic.....i to od onih koji nebi mogli odrzati sastanak kucnog savjeta...a kamoli raditi ovako nesto kao ova dvojica genija.....jal i zadaci po naredbi cine ove pljuvace jadnima, a da toga nisu uopce svjesni..jer za takve vrijedi ona narodna...nije bolest sve sto boli... Bravo svi nasi koji u bilo cemu uspiju i to dok su ovi prvi pljuvaci ladili ja**a, a ovi drugi mukotrpno radili....a njabitnije je sto kada ovi losi odrade svoj "posao" za njih nitko nece vise cuti....jalni i frustrirani....i prodane duse ....

  • purger 1973 20.09.2019.

    Obojici kapa do poda za postignute rezultate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare