To je to što me zanima!

Bjelica: Livaković je sigurno golman za jače klubove i lige

Rrahmani, Olmo i Petković donijeli su Dinamu (3-0) nova tri boda u njima rezultatski nebitnoj utakmici. Dobar je otpor pružila Lokomotiva, ali na kraju je više razloga za sreću imao Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamo je na hladnom i kišovitom Maksimiru s 3-0 pobijedio gradskog rivala Lokomotivu. 'Lokosi' svoji prilike nisu znali iskoristiti dok je Dinamo danas imao odličnu realizaciju pred golom Ive Grbića.

 - Imali smo nekoliko dobrih situacija u prvome poluvremenu, ali kad to nismo iskoristili bilo je jasno da će nas Dinamo kazniti. Oni su na kraju zasluženo i rutinski pobijedili - rekao je nakon poraza od Dinama (3-0) trener Lokomotive Goran Tomić

Razloga za sreću imao je Nenad Bjelica jer su se njegovi prvotimci borili kao da prvenstvo nije riješeno. Oduševili su Rrahmani, Olmo i Livaković. 

- Zadovoljan sam. Igrači su po kiši i hladnoći te u utakmici za koju se nije lako motivirati jer je prvenstvo riješeno pokazali dobru igru i profesionalnost kao mnogo puta ove sezone. Drago mi je što je Rrahmani ušao u povijest i zabio jubilarni 2000. gol. Nismo očekivali da će baš on to napraviti, ali zabio je na sjajan način. Kritizirao sam ga jer u prvom dijelu nije pucao u situaciji u kojoj je trebao, ali je zato sjajno zabio u nastavku.

Dominik Livaković ponovno je oduševio nekim bravuroznim obranama pa je treneru Bjelici postavljeno pitanje je li Livaković reprezentativna 'jedinica' protiv Walesa.

- Odluka je na izborniku Daliću. Livi je za to spreman ako dobije šansu. U sjajnoj je formi. To je sigurno golman za reprezentaciju i za veće klubove i jače lige - nahvalio je Bjelica Livakovića.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 06.05.2019.

    Pogledajte druge reprezentacije a kod nas samo igraju svi iz dinama zagreba lokomotive se guraju a mlađi uzrasti da ne pričam nema niko iz rijeke hajduka i ostalih klubova ali opet razumijem dijeca imaju prednost jer igraju za zagrebački momčad

  • Simulacija_stimulacija 06.05.2019.

    Livaković je trenutno u najboljoj formi od svih naših golmana. Ali zar nije dosta guranja u reprezentaciju? Dalić odlučuje i točka.

  • MateBan 05.05.2019.

    Odlićan golman ali ako mu pucaš sa centra uvatiš ga na spavanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare