To je to što me zanima!

Bjelica: Nismo uspjeli igrače uvjeriti koliko su Gruzijci dobri

Nismo uvjerili igrače da su Gruzijci dobri nogometaši pa smo imali loše prvo poluvrijeme, ali smo u drugome iskoristili svoje šanse, rekao je trener Dinama nakon pobjede nad Saburtalom....
Vidi originalni članak

Dinamo je rezultatom 2-0 pobijedio u susretu 2. pretkola Lige prvaka u kojemu je gostovao u Tbilisiju kod Saburtala. Strijelci su za Dinamo bili Oršić i Petković, a oba gola su "modri" postigli u drugom poluvremenu. 

KAKO SU IGRALI? Livaković branio što je trebalo, Oršić pokazao koliko vrijedi...

U prvom dijelu Dinamo nije izgledao najsigurnije, ali su se nakon pola sata igre napokon razigrali. Nenad Bjelica je i sam priznao da je njegova momčad vidno podcijenila Gruzijce:

- Nismo pružili svoj maksimum. Mislim da nismo bili svjesni koliko je ova gruzijska ekipa dobra i kvalitetna i koliko dobro oni mogu igrati nogomet. Imaju puno dobrih mladih, brzih igrača na bokovima. Govorili smo o tome, ali očito nismo uspjeli naše igrače uvjeriti koliko su oni dobri - započeo je strateg "modrih" pa nastavio:

- Prvo poluvrijeme su nam pokazali da oni jako dobro znaju igrati nogomet i da ukoliko im nisi blizu, možeš doći do problema i tako je i bilo, iako nije bilo velikih šansi s njihove strane. Puno smo trčali u prazno, puno smo se trošili nepotrebno i nismo stvari imali pod kontrolom - rekao je, ali vidio i svijetlu stranu u igri Zagrepčana:

- Drugo poluvrijeme je bilo bolje, čim smo stali bliže, čim smo se bolje organizirali u defenzivi, onda smo bolje izgledali, onda smo došli do šansi i iskoristili dvije od tri, četiri koje smo imali - zaključio je.

Ne želimo ništa ureći, Dinamo je jako blizu prolaska u 3. pretkolo Lige prvaka. A to je u cijeloj priči najvažnije. Rezultat je ovoga puta bio bolji od dojma, neka je.

KOMENTAR Rezultat bolji od dojma: Bjelica išao na sigurno, junak je Oršić!

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Istvan Serekesz 24.07.2019.

    I Gzira je izgubila 2:0 na Malti pa je prošla dalje....

  • 24.07.2019.

    Dinamo neće ponoviti grešku Hajduka!

  • 24.07.2019.

    Gojak nije igrač za Dinamo, neznam zašto igra, treba ga prodati ako ga tko hoće i uzeti Ivanušeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare