To je to što me zanima!

Bjelica: Mogao bi igrati i Olmo! Imam pravi luksuz s igračima

Hajduk ispao nakon pobjede? Ne zamaramo se drugim momčadima. Sve ovisi o nama. Mi želimo nastaviti svoj pozitivan niz i na krilima dobrih partija proći dalje, poručio je samouvjereni Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Optimistični smo, imam slatke brige uoči sutrašnje utakmice i igrači su 'krivi' za to jer su svi sjajno reagirali, rekao je Nenad Bjelica u najavi uzvratne europske utakmice protiv gruzijske momčadi Saburtalo na Maksimiru.

Dinamo je u gostima u prvom susretu pobijedio 2-0, a na Maksimiru neće imati podršku svojih navijača zbog kazne iz prošle sezone. Uefa je zagrebački klub kaznila praznim tribinama zbog upotrebe pirotehnike, blokiranih stepenica i rasističkog ponašanja dijela navijača tijekom utakmice s Benficom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ima sitnih problema s ozljedama, ali imam 24,25 igrača na raspolaganju za utakmicu, to je u ovom periodu pravi luksuz. I Moubandje i Olmo bi mogli biti u kadru, vidjet ćemo koliku će Dani imati minutažu - rekao je trener Dinama kojeg ne brine kiks Hajduka koji je ispao u prvom pretkolu Europske lige nakon pobjede u gostima od 2-0.

- Ne zamaramo se drugim momčadima. Sve ovisi o nama. Mi želimo nastaviti svoj pozitivan niz i na krilima dobrih partija proći dalje, tako da uopće ne razmišljamo o onome što se dogodilo drugim momčadima. Oni su ozbiljna momčad tako da moramo biti maksimalno koncentrirani - dodao je.

- Oni su odlična momčad, mogu biti jako opasni. Sigurno se nisu predali i u Zagreb dolaze probati proći tako da moramo biti na svom nivou - kratko je poručio Dino Perić.

Dinamo će posljednji trening pred sutrašnju utakmicu odraditi u 18.30, a prije njih su glavni teren isprobali i suci koji su odradili lagani trening.  Pravdu će na Maksimiru dijeliti Talijan Doveri.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Exterminator 29.07.2019.

    Tko god je gledao tekmu u Tbilisiju zna da Gruzijci nisu naivna momčad ! Dinamo je pobijedio rezultatski izgleda lako ali uopće nije bilo tako ... tako da oprez molim

  • intellectus 29.07.2019.

    Mrzim potcjenjivački mentalitet, ali sutra Dinamo prolazi bez problema, idemo modri.

  • POTPEC 29.07.2019.

    Protivnik lagan, ali ne za potcijenjivanje. Balun je okruga i svašta se može desiti. Zato Dinamovci bez razmišljanja krenuti od prve minute. Na terenu ostaviti i zadnji atom snage i znoja i POBJEDITI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare