To je to što me zanima!

Bjelica nakon debija: Nismo baš zaslužili tako uvjerljivu pobjedu

U drugom poluvremenu kao da se uvukao neki strah nakon njihove dvije dobre akcije. Možda im je u glavi bila ona utakmica s Rijekom kada su vodili 2-0 pa je Rijeka preokrenula, ne znam. Visio je gol u zraku sve do zamjena koje smo napravili, dodao je Bjelica
Vidi originalni članak

Kakav debi! Nenad Bjelica "pomeo" je Rijeku u Gradskom vrtu 3-0 i prava je šteta što nije bilo navijača na tribinama. Jer Bjelica bi nakon takve pobjede sigurno dobio ovacije.

- Jako sam zadovoljan prvim poluvremenom jer osim dva gola imali smo jednu-dvije jako dobre situacije, a suparniku nismo dopustili ni jedan opasan udarac - počeo je Bjelica analizu susreta pa nastavio:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U drugom poluvremenu kao da se uvukao neki strah nakon njihove dvije dobre akcije. Možda im je u glavi bila ona utakmica s Rijekom kada su vodili 2-0 pa je Rijeka preokrenula, ne znam, ali treba raditi na tim stvarima. Visio je gol u zraku sve do zamjena koje smo napravili.

Uvelike je Osijeku pomoglo Arsenićevo isključenje, zbog čega je Rijeka od 38. minute bila s igračem manje. Jugović je zabio u petoj, Bočkaj maestralno iz slobodnjaka u 39. i Mierez u debiju u 75. minuti.

- Zaslužili smo pobjedu, ali ne ovako uvjerljivu. Čestitke dečkima na igri i angažnanu, a u hodu ćemo dosta toga ispraviti - zaključio je Bjelica.

Simon Rožman je naglasio:

- Ušli smo s nekim strahom, ne znam zašto, to moramo analizirati. Onda je crveni karton promijenio situaciju, pa smo primili gol za 2-0. Dominirali smo s igračerm manje, bilo je zanimljivih situacija u igri, ali ulazak je bio loš i to treba popraviti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • komentator__Luka 12.09.2020.

    vidi se da je bjelica trener

  • krkonosebeskidi 12.09.2020.

    Nije mi u dinamu nikako paso al sad vidim dobar coek

  • Šumarko 12.09.2020.

    Osijek će biti vrlo dobra ekipa pod vodstvom Bjelice

Komentiraj...
Vidi sve komentare