Obavijesti

Sport

Komentari 20

Bjelica nakon debija: Nismo baš zaslužili tako uvjerljivu pobjedu

Bjelica nakon debija: Nismo baš zaslužili tako uvjerljivu pobjedu
6

U drugom poluvremenu kao da se uvukao neki strah nakon njihove dvije dobre akcije. Možda im je u glavi bila ona utakmica s Rijekom kada su vodili 2-0 pa je Rijeka preokrenula, ne znam. Visio je gol u zraku sve do zamjena koje smo napravili, dodao je Bjelica

VIDEO

Kakav debi! Nenad Bjelica "pomeo" je Rijeku u Gradskom vrtu 3-0 i prava je šteta što nije bilo navijača na tribinama. Jer Bjelica bi nakon takve pobjede sigurno dobio ovacije.

- Jako sam zadovoljan prvim poluvremenom jer osim dva gola imali smo jednu-dvije jako dobre situacije, a suparniku nismo dopustili ni jedan opasan udarac - počeo je Bjelica analizu susreta pa nastavio:

Pokretanje videa...

Bjelica u Osijeku 02:52

- U drugom poluvremenu kao da se uvukao neki strah nakon njihove dvije dobre akcije. Možda im je u glavi bila ona utakmica s Rijekom kada su vodili 2-0 pa je Rijeka preokrenula, ne znam, ali treba raditi na tim stvarima. Visio je gol u zraku sve do zamjena koje smo napravili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uvelike je Osijeku pomoglo Arsenićevo isključenje, zbog čega je Rijeka od 38. minute bila s igračem manje. Jugović je zabio u petoj, Bočkaj maestralno iz slobodnjaka u 39. i Mierez u debiju u 75. minuti.

Osijek: Utakmica NK Osijek i HNK Rijeka u 4. kolu Prve HNL

- Zaslužili smo pobjedu, ali ne ovako uvjerljivu. Čestitke dečkima na igri i angažnanu, a u hodu ćemo dosta toga ispraviti - zaključio je Bjelica.

Simon Rožman je naglasio:

- Ušli smo s nekim strahom, ne znam zašto, to moramo analizirati. Onda je crveni karton promijenio situaciju, pa smo primili gol za 2-0. Dominirali smo s igračerm manje, bilo je zanimljivih situacija u igri, ali ulazak je bio loš i to treba popraviti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu