To je to što me zanima!

Bjelica: Odlazim, a nismo se ni posvađali, falilo je komunikacije

U dvije godine sam u svakoj odluci bio involviran. U ovoj zadnjoj nisam. Ne znam zašto. A Zdravko Mamić bio mi je podrška cijelo vrijeme, razgovarali smo normalno 18. ožujka zadnji put, nisam ovo očekivao...
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica bivši je trener Dinama. Nakon višesatnih pregovora u Maksimiru izašao je pred kamere i mikrofone, sa maskom na licu, pa rekao svoje o odlasku iz Dinama,

POGLEDAJTE VIDEO: NENAD BJELICA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Evo što je Bjelica rekao na rastanku s Maksimirom:

- Ugovor je raskinut na obostrano zadovoljstvo. Malo je potrajalo jer smo pričali o uvjetima raskida ugovora. Hvala svim igračima, stručnom stožeru i navijačima.

- Odlazim iz kluba, a ni sa kim se nisam posvađao. Jednostavno sam branio svoje stavove.

- Odnos sa Zdravkom Mamićem? Nismo se nikad posvađali. Bio mi je podrška cijelo vrijeme. Ne, ni u ovoj se situaciji nismo posvađali. Moj zadnji razgovor sa Zdravkom Mamićem je bio 18. ožujka. Normalno smo razgovarali, nisam ovo očekivao.

- Igrači su bezbroj puta pokazali veliki karakter. Ne moram vam ni govoriti koliko su puta pomagali humanitarno, pa i u ovoj aktualnoj situaciji. Malo je nedostajalo bolje komunikacije između kluba i nas.

- Teško mi je istaknuti samo jedan trenutak. Bile su ovo dvije lijepe godine. Pamtim samo lijepe dane.

- Ne, ne osjećam se povrijeđen. Uvijek sam davao sve od seve i bio iskren. A kad je čovjek iskren onda ne mora pamtiti što je rekao.

- U dvije godine sam u svakoj odluci bio involviran. U ovoj zadnjoj nisam. Ne znam zašto.

- Nemam nikakvih planova. Odmorit ću se i biti s obitelji. Treba se najprije smiriti ova situacija s korona virusom. Naravno: i pozdraviti s igračima.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 16.04.2020.

    Ja da sam na njegovom mjestu.. Ni milimetar im nebi popustio..ljudi moji kad ste govna bicu i ja.. Isplatice te mi svu otpremninu i gotova prica.. Ako nezelite ima rijesenje sudskim putem pa cete onda jos vise platiti itd

  • danijel23 16.04.2020.

    Dinamo ce biti jos bolji i kvalitetniji

  • benitooo 16.04.2020.

    Kako to kako to

Komentiraj...
Vidi sve komentare