To je to što me zanima!

Bjelica odlučio: Samo jedna promjena u odnosu na Harkiv

Dinamo će vjerojatno istrčati u formaciji 3-5-2. U odnosu na utakmicu u Harkivu bit će samo jedna promjena. Marija Gavranovića bi u vrhu napada trebao zamijeniti Bruno Petković
Vidi originalni članak

Arijan Ademi i Emir Dilaver posljednjih su dana imali problema s ozljedama. Liječnici su se jako trudili da ih osposobe za utakmicu sa Šahtarom i uspjeli su u tome. Obojica će u srijedu igrati protiv Ukrajinaca. To je sjajna vijest za Nenada Bjelicu, koji neće puno mijenjati u odnosu na utakmicu u Ukrajini.

POGLEDAJTE VIDEO
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastav bi trebao biti gotovo isti. Bit će u prvih 11 deset igrača koji su igrali prije dva tjedna. Jedina promjena bi trebala biti u napadu. Bruno Petković počinje umjesto Marija Gavranovića.

FELIX BRYCH Zbog Srba izletio sa SP-a, a sada sudi Dinamu u Ligi prvaka

Dinamo bi trebao istrčati u formaciji 3-5-2. To je Bjeličina omiljena formacija za utakmice u skupini Lige prvaka ove sezone. S njom je pala Atalanta i došlo se do boda u Harkivu.

Livaković, Theophile-Catherine, Dilaver, Perić, Stojanović, Ademi, Moro, Olmo, Leovac, Oršić, Petković.

To bi trebalo biti prvih 11 za Šahtar. "Modri" koji će pokušati doći do pobjede koja bi im mogla osigurati europsko proljeće drugu godinu zaredom i pobjedi koja bi ih dovela jako blizu osmine finala Lige prvaka. 

PRIJE ŠAHTARA Olmo želi razveseliti Maksimir: Ovo sanjaš, igramo za povijest

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Syrian 06.11.2019.

    Mi u jačem sastavu nego u prvoj utakmici, oni u slabijem. Mi pred svojim navijačima, još ojačanog samopouzdanja. U međuvremenu Šahtar je ispao iz ukrajinskog kupa i doživio prvi kiks u prvenstvu.

  • PLAVA_LJUBLJANA 06.11.2019.

    Samo da nema Konopljanka. On je barem trečina Sahtara. Igrač koji me jako podsječa na našeg Žutoga.

  • DominikLivakovic1 05.11.2019.

    Mislim da će Bjelica iznenaditi sustavom. Mislim da je u Harkivu Dilaver bio igrač viška u obrani. Ne kažem da Dilaver ne treba igrati ali bilo bi dobro da se igra s 4 u obrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare