To je to što me zanima!

Bjelica: Nek' se Liviju u idućih 100 dogodi jedna takva greška

Neka mu se u idućih sto utakmica dogodi ovakva greška. Najveća moguća podrška Liviju, toliko nas je puta izvukao. Suigrači su mu dali podršku, danas su ga oni izvukli, kaže Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Zasluženo smo pobijedili, generalno smo odigrali jako dobru utakmicu. Trebali smo i prije riješiti utakmicu. Mogli smo slaviti i uvjerljivije, nakon prvoga gola Intera uvukla se nervoza, ali smo na vrijeme zabili drugi i treći gol, rekao je Nenad Bjelica i osvrnuo se na grešku Dominika Livakovića kod gola Intera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka mu se u idućih sto utakmica dogodi ovakva greška. Najveća moguća podrška Liviju, toliko nas je puta izvukao. Suigrači su mu dali podršku, danas su ga oni izvukli. Može se svima dogoditi.

Moro i Gojak su bili na klupi.

- Imamo 25 igrača, danas su neki drugi dobili priliku. Drugi su igrači dobili priliku i iskoristili je - kratak je bio Bjelica.

Željko Petrović se nakon gotovo trideset godina vratio u Maksimir. Inter je zabio dva gola Dinamu, ostavio je dobar dojam, ali na kraju se u Zaprešić vraća praznih ruku.

-  Posebna je to emocija bila. Prvi put nakon 30 godina sam opet bio dolje. Dolazio sam gledati utakmice, ali od 1991. sam prvi put bio dolje. Vratile su mi se slike golova, slavlja. Imao sam fenomenalne trenutke ovdje - rekao je Petrović i dodao:

- Pobjeda Dinama je bila zaslužena. Pozitivno je to što smo izgubili 3-2 protiv najbolje momčadi. Nismo pružili ono što smo mogli. Puno smo gubili loptu. Sve zasluge Dinamu. Drago mi je da sam se vratio ovdje. Dinamo je bio i ostao moj klub.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 23.02.2020.

    Koja prevara od trenera...umialio se da zna posao...

  • nostradamus 23.02.2020.

    Da je igrao Hajduk, prvi gol intera bi bio ponisten VAR intervencijom zbog faula na golmanu. Kada igra Dinamo preko toga se prelazi kao da se nije dogodilo i uopce se o tome ne diskutira

  • zvonkotonko 23.02.2020.

    Nije Liva kriv, bio je faul na njemu! Da je se to desilo na Hajdukovom golmanu odmah bi se isao gledat var!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare