To je to što me zanima!

Lokomotiva ispala iz tračnica: Dinamova uvertira pred City...

Dinamo je u 10. kolu HNL-a došao do uvjerljive pobjede protiv Lokomotive (4-0) koja je nevjerojatno puno griješila. Golove su zabili Kadzior, Olmo, Oršić i Gavranović...
Vidi originalni članak

Dinamo je vrlo brzo stekao prednost, Petković je uspio dostići jedno dubinsko proigravanje tik pred gol-aut linijom i zatim poslati povratnu loptu na 10 metara gdje se najbolje snašao Kadzior i doveo svoju momčad u vodstvo u 10. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica je riješena za samo jednu minutu u drugom poluvremenu. U 58. minuti Ademi je osvojio loptu na sredini igrališta i uposlio Olma koji je potom solo-akcijom stigao do prostora za precizan udarac sa 16 metara za 2-0.

Već u 59. minuti bilo je 3-0, ovaj put Moro je uzeo loptu na sredini, uslijedila je kombinacija s Olmom i Kadziorom koju je golom s dva metra okrunio Oršić. Konačnih 4-0 postavio je Gavranović u 74. minuti.

Igrači Lokomotive previše su griješili i jednostavno bilo je nemoguće da u takvoj situaciji zaprijete Dinamu. Sammir je igrao cijelu utakmicu i vidjelo se da ima klasu i potez, ali da nema i kondiciju i fizičku spremu. Vukao se po terenu, a u takvom stanju teško da može išta napraviti nego se uklopiti u teško sivilo svoje momčadi.

Dinamo sada ima 19 bodova, kao i vodeći Hajduk, a oba su kluba odigrala po devet susreta, dok je Lokomotiva četvrta sa 14 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • ivanaivezic39 20.10.2019.

    Ante aj idi spavati. Hajduk & Torcida žive vječno.

  • muftijaševko 28.09.2019.

    komično je gledat igrače lokomotive kako bježe od lopte da se slučajno nebi našli u šansi za zabit gol.

  • DarkDarkDark 28.09.2019.

    I sad se ocekuje rapsodija dinama na Etihadu, poslje ovog performansa sa Lokomotivom mislim da se Pepu gace tresu ne moze da spava jer samo misli kako ne primiti petardu od Dinama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare