To je to što me zanima!

Bjelica: S ovim Dinamom nitko se više neće sprdati u Europi...

Hapoel je jako dobra momčad, ali vjerujem da ćemo pokazati koliko smo mi dobri. Ovdje smo došli pobijediti, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica uoči uzvrata protiv Hapoela Beer-Sheve u utorak (19 sati)
Vidi originalni članak

Dinamo u utorak igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv izraelskog Hapoela Beer-Sheve. 'Modri' su sve riješili u prvoj utakmici na Maksimiru u kojoj su razbili Izraelce 5-0 i uzvrat bi trebao biti tek formalnost.

No trener Nenad Bjelica je oprezan.

- Napravili smo odličan posao u Zagrebu, ali znamo da je Hapoel iznimno kvalitetna ekipa. Ekipa su koja je posebno dobra u napadu. Ispred nas je teška uzvratna utakmica, 90 minuta borbe i trebamo dati maksimum. Prva utakmica je bila gotovo savršena i to trebamo ponoviti - rekao je Nenad Bjelica.

'Neće se nitko s nama sprdati'

U prvom kolu nove sezone HNL-a promijenio je svih 11 igrača koji su igrali u toj 5-0 pobjedi protiv Izraelaca, ali Dinamo se pošteno izblamirao protiv Rudeša koji je imao tek tri igrača u zapisniku kao rezerve i jedva je spasio bod. 

- Imamo kvalitetan kadar i velik broj igrača i svi će dobiti priliku igrati kod mene. Oni koji su igrali protiv Hapoela na Maksimiru dobili su slobodno u prvenstvu jer smo ih trebali za ovu utakmicu, a odmorili smo ih tako da budu svježi za uzvrat.

- Onih 5-0 s Maksimira nije bio realan odnos snaga na terenu. Hapoel je jako dobra momčad, ali vjerujem da ćemo pokazati koliko smo mi dobri. Ne volimo da se ljudi s nama sprdaju, sve ćemo napraviti da ne budemo sprdnja u Europi. Ovdje smo došli pobijediti i tako ćemo se postaviti - dodao je Dinamov trener.

Uz njega je bio kapetan Arijan Ademi, koji je zabio dva gola u prvoj utakmici.

- Bez obzira na rezultat iz prve utakmice, nema opuštanja i idemo po prolaz - rekao je Ademi.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • lugwig 31.07.2018.

    Nema problema...

  • Simulacija_stimulacija 31.07.2018.

    Nemojte tako ljudi. Pa i Dinamo i Hajduk su kiksali u prvenstvu nakon pobjeda u Europi.

  • POTPEC 31.07.2018.

    Samo hrabro sa srcem izač na teren i odigrati do zadnje minute i pobjeda će doći. Rezultat imate, samo ga triba i održati pozitivnim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare