To je to što me zanima!

Bjelica i Osijek vodili do same završnice pa ostali bez svega: Lokosi preokretom do pobjede!

Lokomotiva je u drugom kolu HNL-a šokirala Osječane pobijedivši ih 2-1 i to nakon preokreta u završnici susreta. Gosti su vodili golom Kleinheislera iz 16. minute, a heroj je bio Bošković koji je zabijao u 80. i 86. minuti za veliku pobjedu
Vidi originalni članak

Osijek je do prednosti stigao nakon velike pogreške i neozbiljnosti domaće obrane. Vratar Santini je krenuo u neobavezno dodavanje sa svojim stoperima u trenucima kada je jedini igrač Osijeka na domaćoj polovici bio Kleinheisler. No, Mersinaj nije dobro primirio loptu, a njegov pokušaj ispucavanja blokirao je mađarski veznjak od čije noge se lopta odbila u mrežu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imala je Lokomotiva u završnici prvog poluvremena i sredinom nastavka nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali sjajnim se reakcijama istaknuo reprezentativac na vratima Osijeka Ivušić.

Ipak, niti Ivušić nije mogao ništa u 80. minuti kada je Bošković nadskočio njegovu obranu te udarac iz kuta Cokaja sproveo u mrežu.

Šest minuta potom Bošković je još jednom pogodio cilj, Kulenović je odlično smirio loptu pored dva igrača Osijeka i zatim odlično pronašao utrčalog Boškovića koji je preciznim udarcem sa 15-ak metara svladao Ivušića.

I Lokomotiva i Osijek sada imaju po tri boda.

Nakon nepotpunog 2. kola samo Dinamo ima maksimalnih šest bodova, dok je Istra 1961 jedini sastav bez bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 362

  • Sokol ga nije volio 25.07.2022.

    Nenade Bjelica dali razmišljaš o odlasku??? jer Osijek ne liči na ....na ništa

  • berinho 25.07.2022.

    Kak cemo sad branit tezu o bjelici čudotvircu i najboljem hrvatskom treneru???

  • 25.07.2022.

    taboravljate svi da je u dvije utakmice Ivušić primil dva gola koja noto solidni golman ne bi primil. Ovaj danas je preokrenul utakmicu potpuno. Golman sklon velikim kiksevima baš kao i Livi i pogotovo Kalinić. A što mu na kraju  vrijede onih par obrana zicera kad je glavni krivac za izjednačujući gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare