To je to što me zanima!

Bjelica, majstore: Ovi dečki su zaslužili da napunite Maksimir

Zadovoljan sam pobjedom, zadovoljan kako smo izgledali drugo poluvrijeme i time što sve više povećavamo šanse za proljeće u Europi. Nadam se da ćemo u istom tonu i nastaviti, rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamo je na korak do proljeća u Europi! Loše otvaranje utakmice u Trnavi sa Spartakom nije na kraju koštalo modre, preokrenuli su rezultat Gavranović i Oršić. Jasno, trener Bjelica bio je sretan, ali, kao i uvijek, čvrsto stoji na zemlji:

- Zadovoljan smo pobjedom, zadovoljan kako smo izgledali drugo poluvrijeme i time što sve više povećavamo šanse za proljeće u Europi. Nadam se da ćemo u istom tonu i nastaviti - prve su impresije trenera Dinama.

Početak utakmice nije bio dobar, u dvojbenoj situaciji poništen je gol, a onda je Spartak poveo golom Ghorbanija:

- Nakon primljenog gola postali smo nervozni, prihvatili smo njihovu igru s dugim loptama, ali smo se na poluvremenu dogovorili da iskoristimo naše jake strane. primirili smo igru, spustili loptu na zemlju i kombinatorikom stvarali viškove nakon kojih smo dolazili do izglednih prilika - nastavio je Bjelica.

Sljedeća utakmica u Europi je opet protiv Spartaka, u četvrtak 8. listopada, ali ovaj put na Maksimiru sa zatvorenom sjevernom tribinom. Zatvorene su tribine, ali sve, bile u Trnavi. 

- Bilo je katastrofalno i zaista se nadam kako više nikada nećemo igrati u ovakvim uvjetima - rekao je Bjelica.

Anderlecht i Fenerbahče su remizirali 2:2, a nakon treće pobjede i maksimalnog učinka, Dinamu za potvrdu europskog proljeća treba bod na Maksimiru protiv Spartaka (ako Anderlecht ne pobijedi Fener u Istanbulu):

- Ma bez obzira na to što nam i neodlučeni rezultat odgovara, mi ćemo sigurno ići po pobjedu i nadamo se kako će Maksimir biti pun jer su ovi momci to zaslužili - zaključio je Nenad Bjelica.
 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • slavko778 26.10.2018.

    Di su kmeee

  • Mercedes s klasa 26.10.2018.

    Sad se tek vidi koliku su štetu napravili ti huligani. Jer s sjeverom bi stadion bio krcat. Mislim da će stadion biti rasprodan u jednome danu. Stop huliganima sloboda navijačima. Ajmoooo dinamooooooo!!!!

  • DaliborFuderer 26.10.2018.

    Bolje da ga napune protiv Slaven Belupa....to bi više vrijedilo i više pokazalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare