To je to što me zanima!

Bjelica u derbiju razbio Bešiktaš

Filip Benković igrao je svih 90 minuta u rušenju Bešiktaša kod kojega je Ante Rebić odigrao prvo poluvrijeme. Trabzonspor sad ima tri boda manje od vodećeg Fenera uz utakmicu više
Vidi originalni članak

Nakon pobjede Fenerbahčea u debiju Dominika Livakovića nad Antalyasporom (3-2), u nedjelju je uspješno kolo odradila hrvatska kolonija u Trabzonsporu. Veliki Bešiktaš pao je na domaćem terenu 3-0, a pogledajte koliko je to značilo treneru Nenadu Bjelici.

Trabzonspor je poveo u 29. minuti preko Paula Onuachua, u 41. je zabio Anastasios Bakasetas, a u 61. Edin Višća. Filip Benković igrao je cijelu utakmicu, dok Tonio Teklić nije ulazio s klupe. Ante Rebić je na drugoj strani izašao iz igre na poluvremenu.

Golove možete pogledati OVDJE.

Bjeličina momčad pobjedom je skočila na četvrto mjesto s devet bodova, vodeći je Fenerbahče s 12 i utakmicom manje, a Galatasaray je drugi s deset, također s utakmicom manje. Ispred Trabzonspora još je Rizespor. Rebićevi su deveti sa sedam bodova.

U idućem kolu slijedi gostovanje kod Hatayspora, kluba čiji je grad teško stradao u potresu u veljači. Poginuo je igrač Christian Atsu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zorozimba 18.09.2023.

    Drago mi je zbog Bjelice.

  • 18.09.2023.

    Ljubavi što ti treba!?😆

  • mbutin22 18.09.2023.

    Najbolji hrvatski trener uz Jurića i Kovača

Komentiraj...
Vidi sve komentare