To je to što me zanima!

Bjelica: U zadnjih godinu i pol pet puta su me zvali iz Dinama

Lech je sjajan klub, veliko mi je zadovoljstvo i čast raditi s ovim ljudima. Sjajno se osjećam u Poznanu, atmosfera na tribinama je odlična, rekao je Bjelica koji s Lechom drži treće mjesto u Poljskoj
Vidi originalni članak

Od 2016. Nenad Bjelica trener je Lech Poznana, a ugovor koji traje do kraja lipnja ove godine još mu nije produljen i mediji su se u Poljskoj raspisali kako bi uskoro mogao napustiti momčad.

- U posljednjih godinu i pol imao sam pet poziva iz Dinama da sjednem na njihovu klupu. No nisam to ozbiljnije razmatrao jer želim biti u Lechu i svoj posao odraditi do kraja - rekao je Bjelica za Przeglad Sportowy.

Kako mu je do isteka ugovora ostalo tek tri mjeseca Poljaci se čude zašto novi još nije potpisan na inicijativu kluba.

- Ima vremena do kraja sezone, no i ja i klub moramo biti zadovoljni. Možda na kraju sezone klub ne bude zadovoljan mojim poslom, a ne bi bilo pošteno od mene da ostanem ako nisam ispunio ciljeve i želje ljudi u klubu - rekao je Bjelica te dodao:

- Lech je sjajan klub, veliko mi je zadovoljstvo i čast raditi s ovim ljudima. Sjajno se osjećam u Poznanu, atmosfera na tribinama je odlična. 

Bjelica s Lechom drži treće mjesto s dva boda zaostatka za drugoplasiranom Legijom, a tri boda ispred Gornika. Završi li sezonu na jednom od prva tri mjesta ugovor će mu se automatski produljiti.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dragan KataGomercic 31.03.2018.

    dagaje zvala crvena zvezda odma bi otisa

  • biberrr 30.03.2018.

    Bjelica je vrlo dobar trener,uz Pamića vjerojatno i najbolji hrvatski trener.

  • zoki_bijela 30.03.2018.

    Ostani tamo za kaznu..Trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare