To je to što me zanima!

Bjelica više ne drži svlačionicu i mora otići! Koliko god milijuna to koštalo mađarske vlasnike...

Najskuplji trener HNL-a klupu svog matičnoga kluba preuzeo je u rujnu 2020. Male su šanse da dočeka drugu godišnjicu, više nema uza se ni navijače ni igrače, nema ni igru ni rezultat
Vidi originalni članak

Nigdje osim u WAC-u niste ostali dulje od dvije sezone. I redovito vam je druga sezona bila lošija nego prva - izvukao sam podatak i podastro ga pred Nenada Bjelicu proljetos.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • pipolino 07.08.2022.

    Kako ga nije sram. Dokazao je da je loš trener. Uvijek je dolazio na pripremljene ekipe, u Dinamu i Osijeku. Kupovao je igrače po svojoj želji. U Dinamu je imao sreću da je to klub koji ima glavu i rep. U Osijeku je sam postavljao ljude na pozicije. I što sada. Čeka otkaz vlasnika, koji bi mu trebao isplatiti milijunsku odštetu. Vjerujem da mađari ne bi od njega tražili niti kune da da ostavku. Međutim, njega samo lova zanima. Ne znam kakav ugovor ima, ali ako postoji mogućnost, vlasnici ga trebaju postaviti za trenera juniora, pa neka tamo odrađuje svoj ugovor i zarađuje prljavi lovu. Nadao se mjestom selektora reprezentacije Hrvatske, a sada će biti sretan ako dobije mjesto trenera u Klagenfurtu, zajedno sa svojom ekipom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare