To je to što me zanima!

Norveška favorit usred Arene! Kladionice 'poslušale' Červara

Sada nude 2.20 koeficijent na pobjedu Červarovih izabranika, dok šanse Bergeovih cijene na 2.05. Ma, kao da su poslušali našeg izbornika koji je nakon Bjelorusije proglasio Norvežane velikim favoritima u Areni
Vidi originalni članak

Nije to bilo najbolje što možemo u četvrtak u zagrebačkoj Areni. Bjelorusi su nas skoro uhvatili na spavanju i šokirali, na kraju, pobijedili smo 25-23 i to je jedino što će se pamtiti.

UH, AL' JE BILO GUSTO Drama u Areni: Hrvatska jedva dobila Bjeloruse, ostajemo živi

Dojam - blijed, pomalo i zabrinjavajuć uoči dvije sudbonosne utakmice protiv Norveške (subota, 20 i 30) i Francuske (srijeda, 20 i 30). 

Utjecalo je to i na kladionice koje su nas do četvrtka navečer držale kao favorite u ogledu protiv Skandinavaca. Uoči Bjelorusije mogla se pronaći kvota od 1.90 na pobjedu Kauboja, odnosno 2.30 na pobjedu Norveške u Zagrebu.

Nakon teške pobjede nad Bjelorusima, situacija se okrenula. Iako niti Norveška nije briljirala protiv Srbije (32-27), opet je favorit u Zagrebu protiv Hrvatske.

ČERVAR KAO VUJOVIĆ Lino zabrijao: Suci su me htjeli 'ukokati', Norveška je favorit!

Sada nude 2.20 koeficijent na pobjedu Červarovih izabranika, dok šanse Bergeovih cijene na 2.05. Ma, kao da su poslušali našeg izbornika koji je poslije Bjelorusije ispalio:

- Norveška je apsolutni favorit u subotu!

Možda je i to s njegove strane samo obrnuta psihologija, skidanje velikog tereta s leđa igrača od kojih su očekivanja velika...

Idi na 24sata

Komentari 88

  • kažemja 20.01.2018.

    Mi smo jedna solidna repka ,među top 5 ekipa i to je to . Ako nas krene možemo dobiti svakog ali se i mučiti kao recimo protiv Bjelorusa . Nismo vrh i tu bi se trebalo puno stvari poklopiti da osvojimo zlato . Kao prvo golmani!

  • Josip Joe Milovich 19.01.2018.

    Uvijek isto, ne samo u rukometu već i u nogometu, košarci... prevelika očekivanja i onda se realnost doživljava kao neuspjeh.

  • PLAVA_LJUBLJANA 19.01.2018.

    Jebala vas Norveška. Tu urakmicu mogu samo Hrvati izgubit a ne Norvežani pobjedit. Susjedi gazite ove anonimuse na svom terenu imate bolju momčad samo hladne glave i paklenog srca protiv ribara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare