To je to što me zanima!

Bježite ljudi: Poludjeli golman slavio ulazak kluba u Serie A...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Alberto Fontana (36), rezervni golman Novare trčao je u gaćama držeći vatrogasni aparat u rukama. Uništavao je panoe i slavio ulazak kluba u prvu ligu nakon 55 god.
Vidi originalni članak

Novara je pobjedom protiv Padove osigurala ulazak u talijansku Seriju A sljedeće sezone. Vratili su se u prvi razred talijanskog nogometa nakon 55 godina i uz Atalantu i Sienu čine nove klubove u Seriji A. Novara je svoje mjesto jedina morala zaslužiti u doigravanju u kojem su prošloga vikenda slavili protiv Padove. Sve to emotivno je podnio rezervni golman Novare, 36-godišnji Alberto Fontana.

Njegov šou počeo je odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Alberto se uspeo na tribinu i navijao s publikom. Sišao je pa se zaletio u reklamni pano te ga probio glavom. No nije tu stao. Skinuo je donji dio dresa, uzeo vatrogasni aparat i trčao po cijelom travnjaku. Vidjeli smo i nježniju stranu Fontane. Dok je trener Novare davao intervju, Fontana mu je prišao i nježno ga ljubio po vratu.

A što bi bilo da Novara osvoji Seriju A? Nadajmo se da nikad nećemo saznati. Za dobro Alberta Fontane te za dobro svih rekvizita na i oko stadiona, navijača te slučajnih prolaznika.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • user_51332 16.06.2011.

    http://www.pmanager.org/: http://www.pmanager.org/ Igra na Hrvatskom jeziku Planetarium Manager je besplatni online nogometni manager. Vi ste u ulozi nogometnog trenera koji kontrolira cijelu svoju momčad i natječe se protiv drugih ljudi ili momčadi kontroliranih računalom (bot klubovi). Igra nikada ne staje i nikada ne završava. Dostupna je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Možete se logirati i pregledati svoju momčad kada god to budete željeli, a igra će se nastaviti i kad se odlogirate. http://www.pmanager.org/

  • ronaldinho10-- 16.06.2011.

    nasljednik gatussija :DD

  • LLL 16.06.2011.

    nadam se da su radili test na droge poslije utakmice :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare